window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Prima actiune de colectare DEEE a Asociatiei RoRec in judetul Ilfov, in 2012

Asociatia Romana pentru Reciclare RorecAsociatia Romana pentru Reciclare RoRec revine si in 2012 in judetul Ilfov, in cadrul campaniei „Locul deseurilor nu este in casa. Trimite-le la plimbare!”, la Voluntari

Asociatia Romana pentru Reciclare RoRec, impreuna cu Primariile Voluntari, Afumaţi si Petrăchioaia, si cu sprijinul partenerilor Candy, Philips si Skil, organizeaza prima actiune de colectare a deseurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE), din judetul Ilfov, in 2012, in ziua de 28 aprilie.

Sambata, 28 aprilie 2012, la ora 09.30, se vor deschide punctele provizorii de colectare, la care cetatenii pot depune aparatura veche sau uzata in Voluntari, dar si in Afumaţi si in Petrăchioaia. Cele sase puncte de colectare vor fi deschise pana la ora 16.00 si vor fi amplasate dupa cum urmeaza:

 1. Voluntari
  1. Blvd. Dunării nr. 71
  2. Str. Tudor Vladimirescu (în spatele Casei de Cultură)
  3. Str. Dumitru Vlăsceanu (Piaţa Pipera)
  4. Blvd. Voluntari nr. 76 (en-gros-ul de legume de lângă primărie)
 2. Afumaţi – in fata primariei
 3. Petrăchioaia – in centru

Pentru echipamentele electrice sau electronice grele ori voluminoase si dificil de transportat, colectarea DEEE se va derula prin preluarea gratuita de la domiciliu. Pentru detalii despre programarea transportului de la domiciliu, cetatenii pot apela numarul de telefon – 0767.670.412, pana vineri, 27 aprilie, intre orele 9.00 – 18.00 si sambata, 28 aprilie, in intervalul orar 9.00-15.00.

Toti deponentii vor fi inscrisi automat la cele trei tombole, cate una pentru fiecare localitate, si vor avea sansa sa castige unul dintre premiile oferite de partenerii Candy, Philips si Skil.

Astfel, cetatenii din Voluntari pot castiga premiile oferite de Candy si Philips: 5 cuptoare cu microunde, 10 roboti de bucatarie si 10 fiare de calcat.

Pentru deponentii din Afumati, partenerii Philips si Skil ofera 5 masini de tuns iarba, 5 fiare de calcat si 5 mixere.

Locuitorii din Petrachioaia pot castiga, la randul lor, premiile oferite de Philips si Skil: 5 fiare de calcat, 5 mixere si 5 masini de gaurit.

Tragerile la sorti vor avea loc sambata, 28 aprilie, de la ora 18.00, la Primaria Voluntari.

Mai multe detalii despre programul campaniei de mediu si regulamentul tombolei pot fi consultate pe www.rorec.ro. Totodata, ne gasiti si pe facebook.com/AsociatiaRoRec pentru mai multe informatii despre campanii, despre colectarea DEEE si despre un mediu curat.

Peste un milion de kilograme de deseuri de echipamente electrice si electronice au fost colectate, in 2011, in cadrul campaniei “Locul deseurilor nu este in casa. Trimite-le la plimbare”, a Asociatiei Romane pentru Reciclare RoRec. Daca, in 2010, campania s-a desfasurat in 13 judete, in anul 2011, Asociatia RoRec a desfasurat nu mai putin de 220 de actiuni in 39 de judete si in sectoarele 4 si 6 din Bucuresti la care au participat, in total, peste 66.000 de cetateni.

Asociatia Romana pentru Reciclare – RoRec (www.rorec.ro) este o organizatie non-profit, infiintata de zece dintre cei mai cunoscuţi fabricanti europeni de aparatura electrocasnica prezenti pe piata din Romania. Practic, RoRec preia responsabilitatea producatorilor de aparatura electrocasnica si se ocupa de toate activitatile necesare colectarii, tratarii, refolosirii, reciclarii si recuperarii deseurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE), asigurand, in acelasi timp, eliminarea in siguranta si protectia mediului, in conformitate cu legislatia europeana in domeniu.

Contact:

Asociatia RoRec

Isabelle Greger

Reprezentant zonal

Email: isabelle.greger@rorec.org

Mobil: 0751 302 128

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top