Solutions Factory este o companie specializata in selectia de sisteme ERP si modelarea proceselor de business. Este o companie independenta care ajuta companiile sa evalueza si sa selecteze sistemele de tip ERP/CRM. In acelasi timp faciliteaza toate schimbarile aduse de un nou sistem si se asigura ca fiecare dintre clientii ei atinge nivelul maxim de satisfactie in urma implementarii sistemului ERP.

Solutions Factory este prima companie romaneasca independenta de selectie si evaluare a sistemelor de tip ERP/CRM. Ariile noastre de competente sunt selectia de ERP, project management in vederea implementarii corecte si eficace a sistemelor de tip ERP/CRM si modelarea proceselor de business.
Solutions Factory ajuta companiile sa evalueze si sa selecteze solutiile ERP/CRM care le satisfac in cea mai mare masura nevoile. In acelasi timp faciliteaza toate schimbarile aduse de un nou sistem si se asigura ca fiecare dintre clientii ei atinge nivelul maxim de satisfactie in urma implementarii sistemului ERP/CRM.
Obiectivele noastre sunt de a usura selectia unui ERP/CRM, de a asigura corectitudinea implementarii si de a eficientiza procesele de business din companie.
Aceste lucruri atrag dupa sine avantajele pe care un client Solutions Factory le are: scaderea timpului de selectie scaderea costurilor de achizitie asigurarea investitiei cu eficienta maxima scaderea costurilor de implementare asigurarea respectarii milestone-urilor implementarii asigurarea acoperirii cerintelor de business agreate documentarea proceselor si procedurilor operationale scaderea costurilor operationale prin eficientizarea proceselor de business

De ce sa folositi serviciile noast