window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

In cursul lunii iunie, Young Professionals Club organizeaza prima editie a Cupei Young Professionals – fotbal mixt, In cadrul careia 16 echipe se vor lupta pentru titlul Cea mai buna echipa de tineri profesionisti.

Evenimentul se adreseaza angajatilor din companii si institutii, precum si membrilor sau voluntarilor din ONG-uri, propunndu-si promovarea importantei activitatilor sportive si a egalitatii Intre sexe. Competitia se va desfasura in sistem grupe, sferturi, semifinale si finale, conform regulamentului disponibil pe site-ul www.youngprofessionals.ro

Inscrierile pentru prima editie a Cupei pot fi realizate online, pe site-ul organizatiei Young Professionals Club, In perioada 3 – 22 iunie. Meciurile competitei se vor disputa la finalul lunii iunie, pe 26 si 27 iunie, In Complexul Cultural Sportiv Studentesc Tei.

In cadrul competitiei, se vor aplica regulile jocului de fotbal in sala si regulamentul FIFA, cu completarile urmatoare:
Inaintea fiecarui meci, delegatul echipei va completa Foaia de joc primita de la organizatori.
Meciurile se vor juca in sistemul 5 jucatori + portarul, existnd 6 rezerve, inclusiv antrenorul.
In teren se vor afla intotdeauna 3 fete si 3 baieti.
Timp de joc: 2 reprize x 20 min., cu pauza de 5 min.

Participarea la competitia Cupa Young Professionals fotbal mixt ofera posibilitatea companiilor si ONG-urilor de a interactiona In mediul informal al unei competitii sportive, precum si de a-si intari si reafirma orientarea culturii organizationale catre deschidere, comunicare, fairplay in relationare, management conform principiilor unei bune politici de personal si de a-si consolida imaginea de echipa tnara, dinamica, competitiva In orice situatie!, a declarat Dragos Barbalata, presedinte Young Professionals Club.

Despre Young Professionals Club

Fondata In 2008, Young Professionals Club este o organizatie nonguvernamentala, Infiintata pentru a raspunde nevoilor de dezvoltare profesionala si personala a membrilor sai.

Membrii organizatiei sunt tineri manageri si antreprenori, precum si profesionisti cu experienta In domeniile finante-banci, turism, constructii, juridic, comunicare etc. Pna In 2010, YPC a atras peste 130 de membri si 200 de simpatizanti.

In prezent, organizatia deruleaza 3 proiecte de responsabilitate sociala: Linked to Green, Go Forest si Descopera Romnia.

Larisa Toader
Communication Director
Young Professionals Club
larisa.toader@youngprofessionals.ro
0761 831 160
www.youngprofessionals.ro
larisa.toader@comunicare.ro
http://www.russenart.ro

Go to Top