window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Prima editie a CineSoc la ARCUB – Into the Abyss, regia Werner Herzog

Prima editie a CineSoc la ARCUB - Into the Abyss, regia Werner Herzog

Astazi, 25 februarie, are loc prima editie a CineSoc, cel mai nou eveniment marca ARCUB, care va transforma lunar sala de spectacole din Batiste 14  într-o sala de proiectie cinematografica.

Astfel, incepand cu ora 19.00, publicul cinefil are ocazia sa vada documentarul Into the Abyss, o productie in regia lui Werner Herzog, in care conversatiile cu condamnatul la moarte Michael Perry si cu cei afectati de crima lui sunt punctul de pornire al examinarii motivelor pentru care oamenii, dar si statul, ucid.

Invitatul special al acestei editii este Andrei Tanase, parte din echipa de selectie si din nucleul organizatoric al festivalului de film Anim’est, care, alaturi de Vlad Ilicevici si Laurentiu Bratan, a realizat conceptul si selectia seriei de proiectii CineSoc la ARCUB. Impreuna cu Vlad Ilicevici, care va modera dialogul de dupa proiectie, Andrei Tanase va discuta impreuna cu publicul pe baza documentarului lui Herzog.

Biletele pot fi achizitionate de la Casa de Bilete ARCUB (Str. Batiste nr. 14) si online, pe bilete.arcub.ro. Pretul unui bilet este de 10 lei.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top