window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Prima ediție a IHEYO East European Conference, organizată în premieră la București

  • aaa_Advertising4U.ro-Platforma _de_Promovare_ONLINE

Tinerii umaniști europeni se întâlnesc în acest weekend la București, pentru prima ediție a IHEYO East European Conference. Organizată sub tema ”De la social media la politici publice” și destinată membrilor ONG-urilor umaniste, conferința a atras la București zeci de participanți din 20 de țări europene.

Scopul conferinței este de a oferi training și sprijin pentru tineri umaniști care lucrează sau sunt fac voluntariat în Europa de Est. În plus, organizatorii doresc crearea unei rețele de umaniști în această zonă, care să colaboreze la viitoare proiecte. Deși discuțiile se vor axa pe provocările cu care se confruntă zona țintă, Europa de Est, la eveniment participă și colegi umaniști din Europa de Vest, a căror prezență va adăuga o perspectivă diferită și va îmbogăți experiența tuturor.

În cadrul conferinței vor fi organizate ateliere de lucru și vor avea loc prelegeri pe teme precum finanțare, promovare, advocacy pentru cauze umaniste etc. Printre speakeri se numără Bob Churchill (IHEU), Julie Pernet (EHF) și Emma Bell (Young Humanists UK). Li se vor alătura câțiva speakeri dintre umaniștii români: Remus Cernea (AUR), Toma Pătrașcu (ASUR) și Florin Buhuceanu (Accept România).

Conferința este organizată de Asociația Umanistă Română (AUR) în colaborare cu Asociația Secular-Umanistă din România (ASUR), cu susținerea International Humanist and Ethical Youth Organisation (IHEYO).

Sponsori: deMens.nu, Centre d’Action Laïque, Human-Etisk Forbund, European Humanist Federation, International Humanist and Ethical Union.

Pentru detalii suplimentare accesați: http://humanismromania.org/heec2015/

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top