window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Bucuresti, 09.06.2011: Agora Group, o editura specializata cu experienta de peste 19 ani in industria IT&C, lanseaza astazi revista IT Trends in format digital pentru iPad.

Incepand de astazi revista IT Trends este disponibila in mod gratuit in Apple App Store. Revista poate fi descarcata si citita pe orice iPad care are instalat iOS 3.2 sau o versiune ulterioara. Astfel IT Trends a devenit prima revista romaneasca cu continut business IT&C care este disponibila cititorilor si pe iPad si pe tablete Android.
„Lansarea revistei IT Trends si pe iPad reprezinta indeplinirea unei promisiuni. Incepand de astazi revista IT Trends este disponibila pe iPad, pe tablete Android, in print, online pe www.ittrends.ro si online ca publicatie digitala pe platforma ISSU. Vom explora posibilitatea de a oferi cititorilor si variante pentru alte dispozitive digitale in perioada urmatoare”, a spus Romulus Maier, Managing Partner Agora Group.
Aplicatiile pentru AppStore si Android Market au fost create folosind Adobe Digital Publishing Suite, beneficiind de consultanta din partea IT Training, Adobe Authorised Training Center http://www.ittraining.ro. Revista IT Trends pentru iPad poate fi descarcata gratuit intrand pe iTunes Store si cautand „IT Trends” sau la adresa: http://itunes.apple.com/us/app/it-trends/id441088872?mt=8&ls=1#.

Despre IT Training

ITtraining este centru de instruire si consultanta in domeniul IT al lui Romsym Data, creat in 2003. ITtraining se doreste a fi un centru de instruire de excelenta in IT, fiind autorizat ca centru de instruire pentru mai multe case de software cum ar fi: Red Hat, Apple, Symantec, Adobe, SPSS, Business Objects, etc. Totodata ITtraining si partnerii sai externi ofera servicii de consultanta in domeniile: securitate (evaluari, teste de penetrare, consultanta in vederea certificarii ISO27001, consultanta COBIT, etc) Business Intelligence Linux aplicatii Adobe Statistica aplicata in afaceri. Toti instructorii ITtraining sunt certificati ca instructori si consultanti in domeniu de catre producatori sau organizatii de certificare.

Detalii pe www.ittraining.ro .

Despre Agora Group

Agora Group este un trust de presa specializat in tehnologia informaţiei, comunicaţii, afaceri şi distribuţie de carte straina. Agora Group este prezent in piaţa publicaţiilor IT&C din 1992.

In prezent, Agora Group deţine in portofoliu revistele: IT Trends, Digital Trends, evenimentele: Conferinţele Regionale Agora, Conferinţele de Tehnologie Agora, Conferinţele de Soluţii Agora, mesele rotunde IT Trends, serviciul de distribuţie de carte straina Byblos şi portalul online cu serviciul zilnic de ştiri AgoraNews.

Detalii pe www.agora.ro .

Despre IT Trends

IT Trends este o revista de business IT, fiind conceputa ca o imbinare intre expertiza in domeniul produselor IT&C şi oglindirea modului in care tehnologia informaţiei influenţeaza şi potenţeaza administrarea şi conducerea afacerilor.

Prin tematica abordata şi prin stilul editorial adoptat, IT Trends raspunde nevoii tot mai mari de informaţii dedicate afacerilor dinamice.

Detalii pe www.ittrends.ro .

Contact:

Andreea Maier

PR & Marketing Manager

Agora Group

andreea.maier@agora.ro

021-330.92.82

Go to Top