Primaria Cluj-Napoca dezinsectie pe domeniul public al municipiului Cluj-Napoca.

Primaria Cluj-Napoca va efectua in perioada 2 -18 iunie 2014 a treia actiune de dezinsectie pe domeniul public al municipiului Cluj-Napoca. Actiunea se va desfasura intre orele 21.00 si 5.00. In cazul conditiilor meteorologice nefavorabile, durata prevazuta se va prelungi.
Substantele folosite in actiunea de dezinsectie  sunt DETRAL SUPER si/sau  K”OTRHINE  insecticide pentru combaterea adultilor si BIOLARKIM 14– insecticid pentru combaterea larvelor.  Produsele mentionate se regasesc in Registrul National al produselor biocide avizate pentru profilaxia sanitar umana de Ministerul Sanatatii si fac parte din grupele Xn (gr. III) respectiv Xi (gr.IV) de toxicitate.
Actiunea se desfasoara in conformitate cu prevederile legale OMS 536 din 1997, Legea 101  din 2006 privind serviciile publice de salubrizareprecum si Regulamentul de organizare si functionare a serviciului public de salubrizare.
Pentru eficienta, activitatea de dezinsectie trebuie tratata in mod unitar, atat pe domeniul public,  cat si privat la nivelul localitatii, motiv pentru care facem un apel cetatenilor, asociatiilor de locatari/proprietari, agentilor economici si institutiilor de pe raza municipiului sa efectueze dezinsectia pe proprietati, cladiri, subsolul blocurilor, odata cu actiunea de pe domeniul public a Primariei Cluj-Napoca.
Activitatea de dezinsectie este realizata de firma S.C. CORAL IMPEX S.R.L., conform contractului de concensionare a serviciului de deratizare, dezinsectie si dezinfectie incheiat cu municipiul Cluj-Napoca.
Go to Top