Primaria Cluj-Napoca: Zilele Clujului – propunere tema: “Orasul Traieste”

  • Primaria Cluj-Napoca: Zilele Clujului - propunere tema: “Orasul Traieste”

Primaria Cluj-Napoca: Zilele Clujului - propunere tema: “Orasul Traieste”

Cea de-a VI-a editia a Zilelor Clujului va avea loc in perioada 19-22 mai 2016. Festivalul a inceput in anul 2011 ca o dorinta de sarbatoare a orasului, a locuitorilor si ca o ocazie de a fi descoperit de trecatori si turisti.

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

De-a lungul celor 6 ani, treptat, “Zilele Clujului” a devenit un festival tot mai dinamic, diversificat, interactiv si mai ales asteptat de clujeni. Aceasta dezvoltare continua se datoreaza in cea mai mare parte implicarii comunitatii locale. Fie ca au fost parteneri, coorganizatori sau participanti, clujenii s-au bucurat alaturi de municipalitate si s-au implicat in toate activitatile desfasurate creand un sentiment de apartenenta si efervescenta.

Datorita evenimentelor tot mai multe si diversificate, a dezvoltarii mediului de afaceri si mai ales datorita implicarii comunitatii clujene, orasul creste, cunoaste, se dezvolta, se bucura, exploreaza, TRAIESTE. “Orasul traieste” este asadar tema acestui an. Ne dorim ca si in aceasta editie sa demonstram ca suntem o comunitate activa, creativa si unita.

Va invitam, asadar, sa contribuiti la succesul Zilelor Clujului prin implicarea activa in planificarea si organizarea acestora. Asteptam propunerile voastre de activitati pana in data de 15 aprilie 2016, la adresele de email: zileleclujului@gmail.com,  sau la Centrul de Informare pentru Cetateni (Registratura Primariei municipiului Cluj-Napoca), str. Motilor nr. 7.

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!

Go to Top