Primaria Municipiului Bucuresti – Comunicat de Presa

  • Advertising4U.ro Platforma de Promovare ONLINE

Primaria Municipiului Bucuresti va demara procedurile necesare pentru contractarea unor lucrari in zona „Podul Constanta”, pentru care sunt aprobati si indicatorii tehnico-economici.

Astfel, constatand dificultatile de trafic in zona de incidenta a Caii Grivitei cu Bd. Bucurestii Noi si sos. Chitilei, s-au identificat surse de finantare pentru executarea giratiei si racordarea acesteia cu lucrarile de reabilitare prevazute in zona, ca urmare a finalizarii lucrarilor la metrou linia M4.

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

In acest sens, s-a solicitat si sprijinul Ministerului Transportului in vederea reabilitarii si restructurarii infrastructurii de cale ferata „Podul Constanta”, aflat in stare avansata de degradare si subdimensionat pentru necesitatile actuale.

Primaria Municipiului Bucuresti prin HCGMB nr.294/2013 si HCGMB nr. 292/2014 a aprobat la faza de studiu de fezabilitate proiectul: „inchidere Inel Median de Circulatie la zona de nord/Autostrada urbana/ Tronsonul Lacul Morii – sos. Colentina”.

Proiectul a fost inclus in Planul de Mobilitate Urbana Durabila (PMUD) Bucuresti – Ilfov, aflat in procedura de aprobare. In cadrul acestui proiect, unul dintre obiective este zona „Podul Constanta”.

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!