window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Primăria Municipiului Sibiu – comunicat de presa

  • aaa_Advertising4U.ro-Platforma _de_Promovare_ONLINE

Contractul pentru proiectarea şi modernizarea a zece străzi din zona Terezian – Viile Sibiului a fost atribuit în urma unei proceduri electronice de achiziţie publică. Asocierea Comtram – SC DPC SA – Geiger Transilvania – Electron Impex SRL – Neoplan SRL a semnat contractul în valoare de 6.729.931,36 lei, fără TVA pentru realizarea proiectării şi execuţia lucrărilor de modernizare a următoarelor străzi: Crişului, Odessa, Viile Sibiului, Traian Demetrescu, Gheţăriei, Mureşului, Bujorului, Ecaterina Teodoroiu, Petru Maior şi Lăptăriei.

“Am contractat lucrările pe primul dintre cele trei pachete de străzi care vor intra în lucru anul acesta, având ca termen de finalizare 30 de luni. Noi sperăm însă să existe o mobilizare foarte bună de partea constructorului pentru a finaliza lucrările cât mai repede, pentru că avem resursele financiare pentru achitarea lucrărilor. Subliniez faptul că este vorba de străzi neamenajate cu asfalt situate în cartierele sibiene, pentru că acestea reprezintă o prioritate pentru noi. Procedurile pentru celelalte două pachete de străzi sunt în curs în prezent şi, dacă totul merge bine, vom semna contractele în prima jumătate a anului” a precizat primarul interimar Astrid Fodor.

Prima etapă – proiectarea. Înainte de începerea efectivă a lucrărilor pe aceste străzi, asocierea câştigătoare are termen de 3 luni să realizeze şi să predea municipalităţii proiectele tehnice şi detaliile de execuţie pentru modernizarea celor 10 străzi.

Lucrările efective vor începe după realizarea proiectării, termenul de execuţie a acestora pentru întreg pachetul fiind de 30 de luni. Perioada de garanţie oferită de constructor este de cinci ani.

Iată lucrările propuse pe fiecare stradă:

– Pe străzile Odessa şi Petru Maior: modernizarea reţelelor de apă, canalizare menajeră, canalizare pluvială şi amenajarea carosabilului şi trotuarelor.

– Pe străzile Crişului, Bujorului şi Ecaterina Teodoroiu: modernizarea reţelelor de apă şi a canalizării unitare; amenajarea carosabilului şi a trotuarelor.

– Pe strada Viile Sibiului: modernizarea reţelelor de apă şi canal menajer; amenajarea carosabilului şi a trotuarelor

– Pe strada Mureşului: modernizarea reţelei de apă potabilă (reţeaua de canalizare a fost deja modernizată); amenajarea carosabilului şi a trotuarelor

– Pe strada Lăptăriei: modernizarea reţelei de canalizare menajeră; amenajarea carosabilului şi a trotuarelor (reţeaua a fost modernizată în anii precedenţi).

– Pe străzile Traian Demetrescu şi Gheţăriei: amenajarea carosabilului şi a trotuarelor (reţelele de apă şi canalizare au fost deja modernizate în anii precedenţi)

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top