window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Primăria Municipiului Timişoara – Comunicat de Presa

  • Încep lucrările pe strada Strugurilor. Noi sensuri unice propuse pe strada Moara de Scoarţă şi strada Spartacus

Încep lucrările pe strada Strugurilor. Noi sensuri unice propuse pe strada Moara de Scoarţă şi strada Spartacus

Încep lucrările pe strada Strugurilor. Primăria Sibiu a contractat aceste lucrări în anul 2014, strada Strugurilor împreună cu strada Gutuilor alcătuind un pachet pentru care contractul de lucrări a fost atribuit firmei SC Hidroconstrucţia SRL, la o valoare de 1.515.295,05 lei.

Până în prezent s-a lucrat pe strada Gutuilor, unde pe tronsonul dintre strada Părului şi strada Vişinilor s-a turnat deja primul strat asfaltic. Constructorul continuă amenajarea carosabilului pe cel de-al doilea tronson şi a trotuarelor pe întreaga stradă.

Vor începe lucrările şi pe strada Strugurilor. Constructorul va demara într-o primă etapă modernizarea canalizării pluviale şi menajere, urmând să refacă şi sistemul rutier. Comisia de Circulaţie a acordat avizul pentru aceste lucrări care se vor încheia la jumătatea lunii iulie 2015. Valoarea lucrărilor pe această stradă este de 379.113,93 lei.

Comisia de Circulaţie a avizat lucrări la reţelele de gaz de pe străzile Trifoiului (4-23 mai), Iasomiei (6-23 mai) şi Grâului (5-23 mai). Constructorul angajat de societatea de gaz va efectua lucrările sub trafic.

Propunere de sens unic pe strada Moara de Scoarţă. Pentru a fluidiza traficul şi pentru a crea locuri de parcare pe această stradă, Direcţia Tehnică propune instituirea sensului unic dinspre strada Lupeni înspre strada Viitorului. În acelaşi timp se propune instituirea sensului unic pe strada Teilor, dinspre cartierul Reşiţa spre strada Moara de Scoarţă şi pe strada Reşiţa, cu circulaţie spre strada Moara de Scoarţă.

Pentru a ajunge în cartierele Lupeni, Lazaret sau Guşteriţa şoferii vor putea utiliza strada Viitorului precum şi cele adiacente străzii Moara de Scoarţă. Propunerea se va afla în dezbatere publică timp de 30 de zile pe site-ul instituţiei.

Propunere de sens unic pe strada Spartacus. Pe această stradă sunt situate şcoala generală nr. 4, o biserică, o benzinărie şi o unitate de alimentaţie publică şi din acest motiv traficul este destul de intens, iar nevoia de locuri de parcare este mare. Primăria Sibiu propune instituirea sensului unic pe o porţiune a acestei străzi cea dintre strada Fraţii Grachi şi intersecţia cu strada Bâlea, pe acest tronson urmând să se circule dinspre strada Fraţii Grachi spre intersecţia cu strada Bâlea. Propunerea se va afla în dezbatere publică timp de 30 de zile pe site-ul instituţiei.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top