window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Primarul Neculai Ontanu a prezentat luni, 29 august, in fata boardului Primariei Sectorului 2, proiectul Microsoft Lync Server 2010, implementat de PRAS Consulting la sediul Primariei Sectorului 2.

Primaria Sectorului 2 detine o infrastructura complexa si o retea de divizii dispersata in numeroase locatii pe raza sectorului. Cresterea eficientei in comunicatii si nevoia de a utiliza instrumente eficiente de teleconferinta, au condus la implementarea unei solutii informatice moderne pentru eficientizarea proceselor de comunicare.
„Primaria Sector 2 a fost prima implementare comerciala pentru Microsoft Lync 2010 in Romania. Pentru noi, pe langa provocarea tehnica, aceasta implementare reprezinta si bucuria de a vedea ca si in Romania administratia locala poate investi in tehnologii ce au fost create pentru a reduce costurile operationale.”  a precizat Paul Roman, Managing Partner – PRAS Consulting.
Microsoft Lync Server 2010 este o solutie eficienta de comunicare, adaptata unui mediu economic  tot mai dinamic. Componenta Voice over IP (VoIP), din Microsoft Lync Server, faciliteaza comunicarea intre sucursale din locatii geografice diferite, fara costuri interurbane. Conferintele audio, video si Web integrate permit reducerea costurilor cu deplasarile

Go to Top