Primaria Sectorului 6

Primăria Sectorului 6, prin Compartimentul Online, a lansat campania “#Stiidela6”, în cadrul Proiectului Transparentă şi Calitate în administraţia publică prin social media, derulat în parteneriat cu Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici, Asociaţia Asistenţă şi Programe pentru Dezvoltare Durabilă – Agenda 21, finanţat prin Programul EEA Grants.

Proiectul se desfăşoară în mediul online şi se adresează membrilor comunităţii Sectorului 6, în ajutorul cărora vine cu informaţii utile despre activitatea administraţiei publice locale, prezentate într-o manieră interactivă şi prietenoasă, pe înţelesul tuturor. Campania a pornit de la dorinţa de a facilita procesul comunicaţional, iar cei vizaţi îşi pot expune punctul de vedere referitor la situaţiile prezentate.

Subiectele abordate răspund la cele mai frecvente întrebări primite de la cetăţeni şi reflectă pricipalele domenii de competenţă ale Primăriei Sectorului 6, precum şi ale celorlalte instituţii ale administraţiei publice locale de pe raza Municipiului Bucureşti.

Proiectul are ca scop stimularea cetăţenilor de a se se implica activ în viaţa comunităţii, precum şi dezvoltarea unei relaţii mai apropiate între primărie şi cetăţenii Sectorului 6.

Campania “#Stiidela6” poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Primăriei Sectorului 6