window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Primaria Sectorului 6 – Prima competitie internationala a micilor sahisti din sectorul 6

 Prima competitie internationala a micilor sahisti din sectorul 6La sfarsitul vacantei mari, cei mai talentati mici sahisti din sectorul 6 vor participa la Concursul International de Sah Memorial Cristian Gheorghe -TROFEUL CENTROCOOP, editia a XXIV-a, desfasurata in perioada 26 august – 2 septembrie 2011, la Eforie Nord.

Cei 8 sportivi, cu varste cuprinse intre 10 – 13 ani, beneficiari ai serviciilor sociale, s-au pregatit inca de la inceputul anului in cadrul proiectului “Lumea celor 64 de patrate”, derulat de Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 6.

Este prima competitie internationala la care copiii vor participa sub egida Federatiei Romane de Sah, avand sansa sa intalneasca alti copii cu aceeasi pasiune pentru sportul mintii si totodata sa-si verifice cunostiintele acumulate pe perioada antrenamentelor desfasurate saptamanal la sediul institutiei, de la inceputul anului.

Sesiunile de pregatire la sah se desfasoara de trei ori pe saptamana, luni, vineri si sambata unde peste 20 de copii cu varste cuprinse intre 8 si 16 ani, participa la antrenamentele realizate cu sprijinul unui antrenor atestat.

Proiectul vizeaza stimularea gandirii logice si spiritul de competitie in randul copiilor defavorizati din sectorul 6. Manifestarea reprezinta extinderea proiectului „Liga Tinerilor Sportivi”, derulat de Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 6 in beneficiul copiilor cu probleme sociale sau de comportament. Proiectul isi propune integrarea sociala a micilor beneficiari prin implicarea lor in activitati sportive, cu rol educativ, precum fotbal, tenis, karat, etc.

Serviciul Relatii cu Mass-Media, Societatea Civila, Protocol, Evenimente
Tel/Fax: 021.5298560

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top