• Advertising4U.RO-advertising.and.media.solutions-Comunicate.de.presa.Info.Evenimente.Media.NEWS.BUSINESS

Sistemul de parcare din zona pieţei agro-alimentare Cibin va fi îmbunătăţit în următoarea perioadă prin crearea unei zone de parcare special destinată maşinilor de marfă cu care producătorii şi comercianţii aduc marfa în această piaţă de legume şi fructe.

În prezent, în zona pieţei Cibin există aproximativ 400 de locuri de parcare însă, mai ales în plin sezon, acestea se dovedesc insuficiente, majoritatea fiind ocupate de maşinile de marfă ale producătorilor şi comercianţilor care vând produse în această piaţă.

Serviciul de Administrare a Domeniului Public a conceput un plan de amenajarea a unei parcări special destinată autovehiculelor de marfă pe strada Malului (la intersecţia cu strada Morilor în spatele benzinăriei Rompetrol).

Parcarea va fi închisă cu lise, accesul urmând să fie dirijat prin intermediul unei bariere. Conform planurilor tehnice acest spaţiu permite crearea a 50 de locuri pentru microbuze de marfă şi 40 de locuri de parcare pentru vehicule mici. Lucrările vor începe în luna martie, iar odată cu amenajarea acestei parcări se va crea un acces mai bine conturat din strada Malului spre strada Morilor.

Parcarea se va face contra cost, în baza unui abonament.

Ca urmare a creării acestui spaţiu, parcarea microbuzelor în zona acestei pieţe va fi interzisă, iar sibienii care vin la cumpărături vor putea utiliza locurile de parcare din jurul pieţei.

Go to Top