window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Primarul Robert Sorin Negoita a demarat campania „Curatenia de primavara in Sectorul 3”

  • aaa_Advertising4U.ro-Platforma _de_Promovare_ONLINE

Primarul Robert Sorin Negoiţă a demarat astăzi „Curățenia de primăvară în Sectorul 3”, campanie ce se va desfăşura în perioada 16 martie-30 aprilie. Pe toată durata campaniei, activităţile vor fi derulate de departamentele de specialitate din cadrul Primăriei Sectorului 3, ADPB SA și SC Rosal Grup SA.

„Începem acum curăţenia de primăvară, deoarece aceasta este perioada potrivită pentru a desfăşura activităţi specifice de gazonare, plantare sau toaletare. Sper ca în două, trei săptămâni întreg sectorul să fie curat. Dacă anul trecut am reabilitat toate spaţiile verzi de pe bulevarde, anul acesta ne axăm pe tot ceea ce înseamnă spaţii verzi de pe străzile secundare. Tot pentru păstrarea curăţeniei am început să montăm în Sectorul 3 pubele ecologice. Până în prezent sunt montate 110, la sfârşitul acestei săptămâni încă 10 vor fi funcţionale, iar până la sfârşitul anului vor fi montate 320, dintr-un total de 450. Suntem singurul sector din Bucureşti care dezvoltă un asemenea program şi am constatat cu satisfacţie că Primăria Generală vrea să introducă această măsură în strategia de salubritate pe Capitală”, a declarat primarul Sectorului 3, Robert Sorin Negoiţă.

În cadrul campaniei „Curățenia de primăvară în Sectorul 3”, 700 de muncitori şi 87 de utilaje vor efectua acţiuni de salubrizare a domeniului public şi de igienizare a spaţiilor verzi, pe o suprafaţă de 2.302.295 de metri pătraţi.

Astfel, 450 de muncitori ai SC Rosal Grup SA vor acţiona folosind 10 cisterne, 4 huk-uri, 2 încărcătoare, 24 de gunoiere, 7 autobasculante şi 10 autoperii pentru a colecta zilnic aproximativ 300 de metri cubi de deşeuri de pe domeniul public.

De asemenea, 250 de muncitori ai ADPB SA vor interveni cu 30 de utilaje, dintre care 6 PRB-uri (pentru toaletare /defrişare), în vederea ridicării unei cantităţi aproximative de 50-60 tone de deşeuri vegetale.

Concret, vor fi curățate spațiile verzi din jurul blocurilor, prin operaţiuni de igienizare care constau în adunarea pietrelor, a crengilor şi a resturilor menajere, greblat, strângerea şi încărcarea gunoiului rezultat, precum şi evacuarea deşeurilor. De asemenea se vor dezlipi afișele şi reclamele neautorizate de pe stâlpi și mobilierul stradal. Parcările vor fi spălate şi se vor igieniza recipienţii de precolectare a deşeurilor de pe domeniul public. Totodată, se vor aplica inscripţii de avertizare privind interdicţia abandonării deşeurilor pe domeniul public.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top