window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Primele case HUF HAUS din România, lansate printr-un eveniment secret garden organizat de Golin în Dumbrava Vlăsiei

  • Primele case HUF HAUS din România, lansate printr-un eveniment secret garden organizat de Golin în Dumbrava Vlăsiei

Primele case HUF HAUS din România, lansate printr-un eveniment secret garden organizat de Golin în Dumbrava Vlăsiei

N 44°38’58.1″, E 26°06’52.3″. Nori și precipitații abundente. Mai mult de 48 de ore de montaj, 5 kilometri de cabluri, 70 de reflectoare și 500 de becuri, 25 de metri pătrați de cort acoperiți cu iederă verde. Peste 120 de invitați. Un Chef cu stea Michelin. Acestea au fost principalele coordonate ale unui eveniment secret garden organizat de Golin pentru a lansa primele case HUF HAUS în România, din proiectul rezidențial premium Dumbrava Vlăsiei.

„Deoarece suntem noi pe piața din România, aveam nevoie de un partener de comunicare puternic pentru a ne prezenta și a face cunoscute proiectele noastre. Golin ne-a ajutat să ne apropiem de stakeholderii locali, să trezim curiozitatea publicului și să punem bazele unui angajament pe termen lung în această țară. Am fost surprinși să aflăm că unii invitați ne urmăreau deja activitatea, astfel că evenimentul a creat un context de business favorabil pentru companie”, a declarat Michael Baumann, Sales and Marketing Director, HUF HAUS.

„Natura joacă un rol important în arhitectura și designul caselor HUF HAUS, iar peisajul creat la Dumbrava Vlăsiei ne-a inspirat să propunem un concept secret garden party, prin care să valorificăm experiența deopotrivă relaxantă și rafinată oferită de proiect. Vremea a reprezentat o mare provocare deoarece erau prognozate ploi abundente în săptămâna lansării, însă, chiar în momentul în care i-am primit pe invitați la locație, un curcubeu a apărut pe cer, aducând cu el promisiunea unei seri perfecte”, a adăugat Theodora Mirea, Senior Manager, Golin.

Evenimentul s-a desfășurat într-un cort cu pereți transparenți care au recreat senzația oferită de casele HUF HAUS, cu geamuri care se întind de la podea până în tavan.

Punctul central al serii a fost o cină oferită de Léa Linster, Chef premiat cu o stea Michelin și cu distincția Maître Cuisinier al Luxemburgului, care a venit pentru prima oară în România pentru a prepara un meniu „al fresco” special pentru această ocazie.

După evenimentul de lansare, Golin a organizat o conferință de presă la care jurnaliștii și bloggerii au fost invitați să viziteze cele două case de prezentare și să afle mai multe despre compania germană și despre proiectul rezidențial Dumbrava Vlăsiei.

HUF HAUS este o companie de familie cu peste 100 de ani de experiență în construcții și design inovator. De-a lungul existenței sale, compania germană a reinventat arhitectura post-and-beam și a combinat-o cu designul modern, stabilind noi standarde prin utilizarea celor mai performante tehnologii. Primele două case de prezentare HUF HAUS din România – ART și modum: – fac parte din ceea ce va reprezenta cel mai mare proiect rezidențial de lux din zona București-Ilfov, Dumbrava Vlăsiei.

Echipa HUF HAUS care a gestionat evenimentul de lansare a fost formată din Michael Baumann (Sales and Marketing Director) și Ann-Kathrin Laskowski (Marketing & PR), în timp ce Dumbrava Vlăsiei a fost reprezentată de Horia Bălan (Project Manager).

Din partea Golin, s-au implicat în proiect Theodora Mirea (Senior Manager), Oana Cojocaru (Senior Manager), Simona Lungu (Media Associate), Alexandra Popa (Media Associate), Thedeea Gherlan (Digital Manager), iar din echipa de BTL au făcut parte Oana Popescu (BTL Manager, MullenLowe) și Mihaela Rotariu (Senior BTL Executive, MullenLowe).

Despre Golin România

Golin este singura agenție de PR din România care a câștigat, în același an, locul 1 în cele mai importante competiții ale industriei: PR Agency of the Year în cadrul galei Romanian PR Award 2014,  #1 PR Agency in Romania în topul BizPR Awards 2014 și #1 în preferințele bloggerilor români.  În 2015, echipa a reușit o nouă premieră, fiind prima agenție de PR care câștigă titlul de #1 PR Agency in Romania în doi ani consecutivi.

Golin România este afiliată la una dintre cele mai valoroase reţele internaţionale de PR, Golin Worldwide. Acesta este primul birou din Europa Centrală şi de Est al companiei americane care deţine în total peste 50 de birouri în America, EMEA si APAC.

Golin România este membră a grupului de companii din care mai fac parte MullenLowe (advertising), Profero (digital), Initiative (media), BPN (media) şi Medic One (comunicare în domeniul medical și farmaceutic) şi este multiplu premiată şi finalistă la festivaluri locale şi internaţionale precum ADC*RO, Cristal Festival, CSR Awards, European Excellence Awards, IPRA Awards, PR Award Romania, Sabre Awards, Webstock.

Pentru mai multe informații vizitați http://golin.ro sau pagina de Facebook Golin Romania.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top