window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Primele evenimente anuntate in cadrul „Zilelor Clujului”

  • S-a dat startul inscrierilor in programul de voluntariat al “Zilelor Clujului”

S-a dat startul inscrierilor in programul de voluntariat al “Zilelor Clujului”

Cea de-a V-a editie a “Zilelor Clujului” va avea loc in perioada 22-26 mai 2015. Aceasta editie este parte integrata a programului Cluj-Napoca 2015 – Capitala Europeana a Tineretului.
Editia din acest an va aduce un plus de efervescenta si dinamism pentru toate categoriile de varsta. Vor avea loc peste 100 de evenimente in 10 locatii.
Primaria Cluj-Napoca dezvaluie doar cateva dintre numeroasele surprize pregatite:
Vineri, 22 mai 2015, in Piata Unirii, incepand cu ora 18.00, peste 1000 de copii de la scolile din oras vor incerca sa bata recordul de cel mai mare „Cup Song”, pe ritmurile Alexandrei Ungureanu si Crush. In aceeasi seara, de la ora 21.00, vor urca din nou impreuna, pe aceeasi scena, Cristi Minculescu si trupa IRIS, alaturi de celebra soprana Felicia Filip, de care ii leaga o excelenta colaborare si o statornica prietenie (ultimul concert sustinut de Cristi Minculescu alaturi de IRIS a fost in septembrie 2012 – Festivalul Barock „Zilele Castelului Banffy”). In continuare, Dan Bittman va concerta alaturi de trupa IRIS. Tot in spectacolul de deschidere vor mai concerta Vunk si David& The Six Martini.
Scenele din Piata Muzeului si de pe strada Mihail Kogalniceanu vor gazdui concerte de muzica live ale trupelor clujene. Aici clujenii vor putea savura in serile festivalului cover-uri, jazz, folk sau blues.
Festivalul Culinar International va aduce in acest an un plus de eleganta si savoare prin prezenta unor restaurante cu specific international si a unor maestrii bucatari de renume international.
Promenada Multiculturalitatii – “UBB aduce o lume intr-un oras” reuneste centrele si institutele culturale, facultatile, liniile de studiu, muzeele si alte departamente ale Universitatii Babes-Bolyai si ofera o viziune inedita asupra multiculturalitatii orasului Cluj-Napoca in sfera academica, sociala si culturala.
Strada Potaissa (Zidul Cetatii) va fi scena unor demonstratii de lupte, ateliere de pielarie, fierarie, olarit, antrenamente si turniruri cavaleresti. Toate aceste activitati fac parte din Tabara Medievala si Tabara Antica.
Programul din Manastur, zona “La terenuri” conceput de Asociatia Colectiv A impreuna cu locuitorii cartierului contine activitati dedicate copiilor, tinerilor, dezbateri de cartier, concerte live, teatru si multe altele.
Parcul Central “Simion Barnutiu” va fi “Fun Zone-ul” Zilelor Clujului oferind senzatii tari prin activitati outdoor cu: escalada, canoeing, tir cu arcul, zorbing sau slackline.
Acestor locatii li se alatura si Turneul de Fotbal pentru Juniori “Fotbal à la Cluj”, Zilele Piezisei, Concursul Treasure Hunt, Tururile ghidate, animatia stradala, ateliere de creatie in aer liber, concursul Treasure Hunt, workshop-uri dar si alte surprize.
2015-04-23T13:35:27+03:0023 aprilie 2015|Categories: Informatii UTILE|Tags: , , , |

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top