window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Peste 20 de workshop-uri, 9 studii de caz, 4 prezentari si 4 keynote speech-uri. Acestea sunt cele mai calde statistici ale prezentarilor care se vor desfasura timp de doua zile, la Inventis Forum 2010, evenimentul de HR al anului, organizat de BusinessEdu.
La toate acestea se adauga si doua momente surpriza, cu invitati speciali, in data de 16 si respectiv 17 iunie.

Inventis Forum 2010 este singurul eveniment de anvergura, dedicat exclusiv specialistilor din HR din Romania, organizat de Business-Edu. Inventis Forum se adreseaza specialistilor in Resurse Umane din companii multinationale si romanesti, top management-ului si antreprenorilor, key speakeri, specialistilor de top din companii multinationale si romanesti, top consultanti din Romania si Europa, freelancer-ilor, studentilor, indivizilor in cautare de dezvoltare personala.
Data si locul desfasurarii:
16 – 17 iunie, Bucuresti la Hotel Novotel
Speakeri din BCR, Vodafone, Pirelli Romania, OTP Bank, Holcim, Pricewaterhouse Coopers, ING, GE Money, BRD Finance ; consultanti de la Ascendis, Achieve Global, Trend Consult, consultanti si coachi independenti.
Teme abordate : Talent Management, Transformarea culturii organizationale, Leadership, OD, Specificul romanesc si impactul in business, Maximizarea impactul unui training de vanzari, Comunicarea interna, etc.
Bifeaza in agenda ta zilele de 16 si 17 iunie!

Despre Business-Edu:
Business – Edu isi propune sa ofere cunostinte si experiente de invatare, valoroase si de impact, organizatiilor si profesionistilor interesati de inovare, dezvoltare si schimbare. Business-Edu a dezvoltat o comunitate in cadrul careia va informati, gasiti modele de buna practica si interactionati cu manageri si antreprenori, specialisti in resurse umane, training, e-learning, coaching, psihologie aplicata.
Din 2004, Business-Edu exista pe piata atat in offline, cat si in on-line, prin
5 evenimente de business consacrate: Conferinta anuala de Training; Conferinta anuala de Coaching; Business – Edu Expo; Business-Edu Awards, Psihologia la locul de munca. Portalul www.business-edu.ro concentreaza comunitatea celor interesati de dezvoltare, inovare si schimbare.
Detalii cu privire la eveniment si inscrieri puteti gasi accesand: www.business-edu.ro

Informatii suplimentare: pr@business-edu.ro
office@publicshare.ro
http://www.publicshare.ro

Go to Top