window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Primul seminar Meyer Sound în România

seminar Meyer Sound în RomâniaRecunoscută ca o importantă susţinătoare a valorii şi a tehnologiilor de top în domeniul audio-video profesional din România, AVITECH investeşte în instruirea specialiştilor din piaţa de profil. Astfel, în perioada 19-21 septembrie 2012, împreună cu renumitul producător american Meyer Sound, AVITECH a organizat la sediul său, seminarul cu tema “Fundamentals of System Design, Implementation and Optimization”.

Temele abordate în cadrul seminarului au vizat bazele proiectării, implementării şi optimizării sistemelor audio. Mauricio Ramirez, experimentatul trainer Meyer Sound, a reuşit să expună, atât teoretic, căt şi practic, cele mai importante elemente ale acestor procese şi felul în care echipamentele Meyer Sound pot ajuta la crearea unei sonorizări de excepţie.

Seminarul a fost o premieră pe piaţa din România şi s-a bucurat de participarea a peste 60 de ingineri și tehnicieni de sunet din România, Bulgaria si Ungaria. Aceştia au avut oportunitatea de a-și imbogăți cunoştintele din domeniul audio si de a testa echipamentele Meyer Sound. În plus, în seara de 20 septembrie, pe acordurile unei trupe rock, au putut testa şi evalua  în direct performanţele echipamentelor Meyer Sound.

AVITECH mulţumeste participanţilor pentru prezenţa la eveniment, pentru implicare şi interesul acordat.

Despre Meyer Sound

Cu o istorie de peste 30 de ani de inovaţie, calitate, performanţă şi excelenţă în servicii de suport, Meyer Sound este un producător de top de incinte acustice şi echipamente de sonorizare high-end.  Inginerii de sunet Meyer Sound si-au câştigat reputaţia de dezvoltatori de soluţii unice pentru rezolvarea celor mai dificile probleme cu care se confruntă profesioniştii audio. Meyer Sound a devenit un standard in domeniu şi din punct de vedere al importanţei oferite formării profesionale a specialiştilor.

Despre AVITECH

AVITECH este unul dintre cei mai importanţi integratori din România de soluţii şi sisteme pentru domeniile audio-video, videoconferinţă, IT & C, securitate, siguranţă, instalaţii electrice, automatizări, soluţii ce au la bază echipamente şi servicii de cea mai bună calitate. AVITECH are sediul central şi showroom-ul în Voluntari-Ilfov, două sucursale în Cluj-Napoca şi Chişinău (Republica Moldova) şi 13 centre regionale de suport tehnic.

# # #

Persoana de contact

 

Sorin Calinescu

Marketing Specialist

Mobile      +40 753 314 126

E-mail      sorin.calinescu@avitech.ro

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top