window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

PRIMUL TÂRG DE LOCURI DE MUNCĂ DEDICAT EXCLUSIV SECTORULUI DE CONSTRUCȚII

Advertising4U.ro - Comunicate de presa - Info evenimente - Media NEWSÎn data de 27 martie 2012 la Palatul Copiilor, Bulevardul Tineretului, Nr. 8-10,  București, va avea loc primul târg de locuri de muncă dedicat exclusiv sectorului de construcții.

La eveniment sunt așteptate atât companii din sectorul de construcții cu sute de locuri de munca vacante, cât și persoane în căutarea unui loc de muncă în construcții, participarea și accesul fiind gratuite.

Companiilor care oferă locuri de muncă vacante li se va asigura gratuit spațiu expozițional cu posibilitate de personalizare, evenimentul fiind organizat în cadrul proiectului „Centre PICAS – Puncte de Informare, Consiliere şi Asistenţă Specializată pentru şomerii şi persoanele în căutarea unui loc de muncă din sectorul de construcții, cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, „Investește în oameni!”.

“Din noiembrie 2011, de cand s-au deschis centrele PICAS regionale, ni s-au adresat peste 1900 de persoane cu calificari in sectorul de constructii  care au beneficiat de servicii gratuite in cadrul proiectului precum: Informare si consiliere, formare profesionala, servicii de mediere etc.” – Simion Ilie, managerul proiectului PICAS.

Proiectul beneficiază de sprijinul Asociatiei Romane a Antreprenorilor de Constructii reprezentată prin Laurentiu Plosceanu – presedintele ARACO și sprijinul Federației Generale a Sindicatelor FAMILIA “Anghel Saligny” reprezentată prin Dan Cristescu – presedintele FGS.

Informatii suport

Acest proiect este implementat în parteneriat cu Sempla SRL (partener transnaţional din Italia) şi Agenţia Naţională de Ocupare a Forţei de Muncă (ANOFM) şi este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 Investeşte în oameni”.

Perioada de implementare a proiectului este septembrie 2010 – august 2013 și are ca regiuni țintă Bucuresti-Ilfov; Centru, Nord-Est, Sud-Est. În aceste zone au fost deschise 4 centre regionale (București, Brașov, Galați și Iași) unde persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă pot beneficia în mod gratuit de următoarele servicii: evaluare și consiliere profesională, cursuri de formare, certificare de competențe și sprijin în identificarea unui loc de muncă.

Pentru informații referitoare la proiect contactați:

Responsabil Comunicare

Adrian Panaet

Tel: 0723137668

Email: adrian.panaet@cmc.org.ro

Pentru detalii referitoare la eveniment contactați:

Coordonator evenimente si seminare

Andrei BĂNICĂ

Tel: 021.212.37.62; 0735735444

e-mail:  andrei.banica@cmc.org.ro

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top