window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

PRINCE2 Executive Workshop – Bucuresti, 15 Septembrie 2010. Nu pierdeti ocazia! / Bucuresti / 15 septembrie 2010

In dupa-amiaza zilei de 15 Septembrie, la Bucuresti, va avea loc un Executive Workshop gratuit prin care QRP Management Methods International doreste sa va prezinte metodologia de Management de Proiect PRINCE2.

Intr-o perioada de recesiune economica, in interiorul unei organizatii exista departamente in cadrul carora sunt posibile schimbari importante, care sa permita supravietuirea organizatiei insasi; unul dintre aceste departamente este cel de Project Management Governance. Iata de ce aceasta criza poate fi considerata o oportunitate pentru companii: adoptand o metodologie de management de proiect, avand ca scop un control mai eficient al realizarii unui proiect, se pot obtine beneficii majore. Din acest motiv, QRP Management Methods International, furnizor international de servicii de training in domeniile Project Management, Program Management si IT Service Management, organizeaza un executive workshop adresat celor care inca nu cunosc standardul PRINCE2 si doresc sa inteleaga modul in care o metodologie de Project Management poate determina succesul unui proiect.

Workshop-ul exclusiv, rezervat unui numar maxim de 15 persoane, se adreseaza Managerilor de Proiect, Managerilor de Proiect seniori, responsabililor Project Management Office, si responsabililor IT cu rol de decizie in cadrul companiei, care inca nu cunosc metoda PRINCE2, si care doresc sa aprofundeze o tema din ce in ce mai raspandita la nivel European.

Workshop-ul va prezenta participantilor metodologia PRINCE2, oferindu-le o viziune clara asupra beneficiilor utilizarii acesteia. In plus, se va furniza un ghid informativ despre felul in care PRINCE2 poate fi utilizat pentru a mari succesul unui proiect. In timpul workshop-ului, sustinut de catre un trainer acreditat PRINCE2, vor avea loc dialoguri si exercitii, cu un inalt nivel de implicare a participantilor, cu obiectivul de ai informa cu privire la caracteristicile de baza ale metodologiei.

Participantii vor putea intelege:

Ce este PRINCE2
Legatura intre PRINCE2 si principiile de Project Management
Structura metodei PRINCE2
Terminologia si conceptele PRINCE2
Propriul lor rol de membrii in cadrul proiectului.

Pentru informatii ulterioare si inscrieri:
QRP S.R.L.
Alexandra Vilcu
Tel: +40 (0)31 2249983
E-Mail: alexandra.vilcu@qrpinternational.com
Web: www.qrpmmi.ro

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top