window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Problema stocării datelor într-o continuă dezbatere

Agora Group organizează prima Conferința de Tehnologie Agora din acest an, punând accentul pe stocarea datelor şi continuitatea afacerii. Evenimentul va avea loc joi, 26 ianuarie 2012, la Hotel Intercontinental București, sala Rapsodia, începând cu ora 9.30.

Fenomenul de creştere a nevoii de stocare date a cunoscut o expansiune accelerată. Au existat voci care au susţinut că dezvoltarea cloud computing va transfera această nevoie de la clientul final la furnizorul de servicii.

Totuşi se impune tot mai mult un model hibrid. Un model în care partea operaţională şi o parte din arhivarea datelor se vor transfera către furnizorii de servicii, însă o parte semnificativă a datelor va rămâne în custodia clienţilor finali, fie şi doar din motive de siguranţă.

Un astfel de fenomen nu poate însemna decât creşterea cererii pentru medii de stocare și pentru soluții de continuitate în afaceri.

Conferinţa de Tehnologie Agora dedicată mediilor de stocare şi soluţiilor de continuitate în afaceri îşi propune să ilustreze, prin prezentările partenerilor HP România (CRESCENDO), Fujitsu, NetApp şi Class IT, o sinteză a acestor tendinţe tehnologice în strânsă legătură cu nevoile de afaceri.

Evenimentul este promovat cu ajutorul partenerilor media PRWave, PRWave Directory, MediaLook, Ziare.com, HIT.ro, Business24, MyJob, Agora News, IT Trends și Digital Trends. Alți parteneri: CIO Council, Softline International, INDACO Systems, ARIES, ANIS, BVMW, Byblos, iNES, DigiSign.

Despre Conferintele de Tehnologie Agora
Conferintele de Tehnologie Agora reprezinta o suita de manifestari menite a prezenta solutii concrete pentru administratia publica centrala si/sau institutiile financiar-bancare, telecom, utilitati si marile companii. Conferintele de Tehnologie Agora sunt organizate in Bucuresti si se adreseaza factorilor de decizie si directorilor IT din marile corporatii.
Detalii la www.agora.ro/conferinte .

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top