window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Producția locală, Fabrica de rețete continuă din 7 iunie cu sezonul doi la TV Paprika

Producția locală, Fabrica de rețete continuă din 7 iunie cu sezonul doi la TV Paprika Cristi, MalvinaEmisiunea cu tematică culinară, Fabrica de rețete continuă din 7 iunie cu sezonul doi, avându-i în calitate de gazde pe aceiași bucătari experimentați, Cristi Sora și Antonio Passarelli.

În prima parte a sezonului, Cristi Sora va avea câte un invitat din categoria vedetelor. Florentina Opris, Silviu Biriș, Alin Văduva, Albertina Ionescu și Thea Haimovitz își vor măsura talentul culinar în bucătărie. Publicul se va delecta cu modul în care invitații știu sau învață să gătească.

Un bucătar spontan și experimentat care a lucrat cu personalități precum vedeta de televiziune Michael Moore, Cristi Sora va pregăti în stilul caracteristic rețete gustoase, sănătoase și ușor de făcut.

“Experiența din prima serie mi-a fost cu adevărat de folos, de această dată reușind să provoc mai mult amuzament și distracție. Rețetele sunt mult mai simple, dar la fel de delicioase și aspectoase. Chiar îmi doresc să aud că telespectatorii TV Paprika au pus în practică rețetele noastre”, ne mărturisește Cristi Sora.

Rețete noi și apetisante de aperitive, fel principal și desert vor fi pregătite pentru cei de acasă, ocazie cu care publicul se va putea informa cu privire la ingredientele necesare și metodele folosite în prepararea acestor delicii.

„Invitații, ca de obicei, au fost naturali, înarmați cu mult umor și… foarte pofticioși. A fost plăcut să colaborez cu personalități diferite, de la dinamismul debordant al Florentinei Opriș, până la calmitatea inspirată de Thea Haimovitz; de la pasionalul și șarmantul Alin Văduva, la veșnicul instigator de bunăvoie, Silviu Biris sau eleganta și distinsa Albertina Ionescu”, completează bucătarul TV Paprika.

Însumând un total de 80 de episoade, Fabrica de rețete este un concept tv informativ și de divertisment, difuzat în propriile versiuni în Ungaria, Cehia și Slovacia.

Difuzată din 7 iunie, de luni până vineri de la orele 19:00 și 19:15, emisiunea este un adevărat spectacol culinar!

Despre TV Paprika:

Lansat în România în octombrie 2008, TV Paprika este canalul TV dedicat gastronomiei şi stilului de viaţă sănătos, ce urmăreşte prin emisiunile sale conservarea tradiţiilor culinare şi împărtăşeşte telespectatorilor, într-o manieră plină de viaţă, reţete unice şi taine din bucătăriile internaţionale.

Pe lângă emisiunile prezentate de staruri precum: Jamie Oliver, Nigella, Gordon Ramsay, Ainsley Harriott, Rachel Allen sau Martha Stewart, TV Paprika pune accentul şi pe producţiile locale care promovează stilul românesc de gătit.

Astfel, postul TV urmăreşte redescoperirea tradiţiilor gastronomice din diverse regiuni, prezentarea unor diete sănătoase şi specialităţi româneşti, totul pentru a satisface apetitul de neoprit al românilor.

Datorită emisiunilor sale extrem de atractive, TV Paprika a devenit brandul cel mai puternic din Europa al programelor culinare.

www.tvpaprika.ro

Despre Chello Central Europe:

Chello Central Europe este principalul furnizor de conţinut din Europa Centrală.

Portofoliul curent de televiziuni din România include printre altele: Minimax, Sport1, SportM, TV Paprika, Fine Living, Zone Reality, JimJam, Extreme Sports Channel, Romantica, Outdoor Channel şi Food Network. Compania are, de asemenea, un joint-venture cu MGM Channel.

În afară de televiziunile tematice, Chello Central Europe operează şi AT Media, agenţia de vânzare de publicitate numărul unu în Polonia, cât şi Mojo Productions, un studio de producţie full service pentru televiziunile locale şi internaţionale din regiune.

Chello Central Europe este parte a Chellomedia, divizia europeană de conținut a Liberty Global Inc.

www.chellocentraleurope.com

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top