Producatorul de jocuri Hasbro a inregistrat un profit de 13% in 2015

  • producator jocuri Hasbro My Little Pony

producator jocuri Hasbro My Little Pony

Inovațiile aduse de Hasbro pe piața jocurilor și jucăriilor au adus companiei un profit notabil anul trecut. Unul dintre cei mai mari producători de jocuri și jucării la nivel mondial, Hasbro a încheiat anul 2015 cu un profit net de 13%.

În plus, veniturile rezultate din segmentul de entertainment și cel de acordare a licențelor au crescut și ele cu 11%. Astfel, 2015 a fost un an profitabil pentru producătorul care are în portofoliu unele dintre cele mai populare branduri de jucării, precum Monopoly, Transformers, Nerf, Play-Doh, Pie Face și My Little Pony.

Creativitatea și inovația aduse de jocurile Hasbro au dat roade pentru producătorul de jocuri și jucării: Hasbro a fost numită a treia cea mai inovatoare companie din lume la categoria Hollywood, într-un top realizat de Fast Company, unul dintre liderii mondiali în rândul publicațiilor de business. Premiată pentru inovație în „corporate storytelling”, compania a împărțit podiumul cu brandurile Netflix și Universal Studios, ceea ce o plasează în rândul jucătorilor de top din industria divertismentului.

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

Pe segmente, cele mai mari creșteri ale veniturilor din 2015 au fost înregistrate în rândul jucăriilor dedicate băieților. Francizele NERF și Star Wars au adus una dintre cele mai mari contribuții la creșterea totală de 20% a veniturilor generate de segmentul din care fac parte. Pe următorul loc se află categoria preșcolarilor, cu o creștere de 17% în cursul anului trecut. Cele mai mari vânzări au fost generate de Play-Doh, super-plastilina care permite micuților să creeze și să modeleze pe măsura imaginației lor.

În 2016, Hasbro își propune să continue să-i surpindă atât pe cei mici cât și pe cei mari cu cele mai ingenioase și distractive jocuri și jucării.

Despre Hasbro

Hasbro este una dintre cele mai mari companii producătoare de jocuri și jucării la nivel global. Misiunea companiei este aceea de a satisface nevoile fundamentale de joacă ale copiilor și familiilor din întreaga lume. În portofoliul brandului Hasbro se află unele dintre cele mai populare jocuri din lume, precum Pie Face, Monopoly, Nerf, Transformers, Jenga, My Little Pony, Littlest Pet Shop și Play- Doh.

Înființată în urmă cu 90 ani, compania Hasbro deține în prezent atât unele dintre cele mai mari branduri de jocuri și jucării cât și filme și jocuri digitale, reușind să răspundă cu succes cerințelor consumatorilor de pe întreg mapamondul. Producătorul se remarcă prin inovație și o gamă foarte variată de produse.

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!