window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Produse software Adobe pentru ONG-uri

Incepand de saptamana aceasta, organizatiile neguvernamentale inregistrate TechSoup Romania pot achizitiona produse Adobe la o valoare de aproximativ 10% din valoarea de retail a produsului.


Pentru a beneficia de produsele Adobe, organizatiile neguvernamentale trebuie sa fie inregistrate in programul de donatii al TechSoup Romania si sa indeplineasca criteriile de eligibilitate al programului de donatii.


Orice organizatie se poate inregistra in programul de donatii TechSoup Romania, parcurgand doar cativa pasi simpli: sa acceseze formularul de inregistrare de pe www.techsoup.ro, sa completeze datele solicitate si sa transmita documentele de calificare (certificatul fiscal, certificat de inregistrare in Registrul Asociatiilor si Fundatiilor si statutul organizatiei).

Dupa inregistrare, organizatiile neguvernamentale eligibile din programul TechSoup Romania pot solicita produsele Adobe din catalogul online disponibil pe www.techsoup.ro. In catalogul TechSoup Romania vor intra cele mai noi produse Adobe din Creative Suite 6, atat pentru Windows cat si pentru Mac: Adobe Photoshop, Adobe Acrobat Professional, Adobe InDesign.

Produsele Adobe pot fi achizitionate de catre organizatiile nonprofit eligibile doar achitand o taxa de administrare modica a programului de donatii, de pana la 10% din valoarea de piata a produsului. Conditiile de eligibilitate pentru programul de donatii Adobe pot fi verificate pe pagina TechSoup: http://www.techsoup.ro/node/3827

“Dorim sa cream schimbari pozitive prin donarea catre organizatii guvernamentale a unor unelte care sa le creasca acestora capacitatile digitale si creative” a spus Michelle Crozier Yates, Director CSR Adobe. “TechSoup Romania si intreaga retea globala TechSoup ne ofera oportunitatea de a intra in contact cu toate aceste organizatii la nivel mondial” a completat Michelle Crozier Yates.

Adobe devine astfel al treilea partener donator TechSoup Romania, alaturi de Microsoft si Cisco, si se alatura efortului TechSoup de a pune la dispozitia organizatiilor neguvernamentale din Romania tehnologia necesara pentru a le ajuta sa-si indeplineasca misiunea la potentialul maxim.


Pentru informatii suplimentare si detalii despre procesul de inregistrare si programul de donatii, o puteti contacta pe Steliana Moraru, Partner Manager, support@techsoup.ro, +40 767 013 078.


Despre TechSoup Romania

In Romania, TechSoup a investit deja, cu sprijinul partenerilor sai, peste 5 milioane de dolari in donatii catre organizatii neguvernamentale si a facilitat sute de ore de mentorship IT. Cu ajutorul partenerilor sai, TechSoup Romania creeaza permanent instrumente de lucru si ajutor pentru organizatiile neguvernamentale, cum ar campanii pentru 2% (www.map4good.org) sau competitii nationale pentru construirea unor solutii online pentru probleme sociale dificile: ReStart Romania, Restart in Educatie (www.restartromania.ro, www.restartedu.ro)

TechSoup Global este cea mai mare intreprindere sociala din domeniul tehnologic din lume. In cei de 25 de ani de activitate, TechSoup a donat peste 9.7 milioane de produse de software si hardware catre 183.000 organizatii din peste 40 de tari din toata lumea.

Despre cum aceste donatii schimba viata si activitatea unei organizatii, puteti citi si pe pagina TechSoup: http://techsoupglobal.org/local-impact-map

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top