window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Program special de Paște la TV Paprika

Program special de Paște la TV Paprika-  Creveti cu sos curryPe măsură ce Paștele se apropie, TV Paprika vine în ajutorul telespectatorilor săi cu o serie de rețete speciale, atent selecționate din mai multe emisiuni.

În săptămâna 2 – 6 aprilie, iubitorii preparatelor din pește se vor putea inspira în realizarea unor meniuri delicioase și ușor de preparat.

Talentatul bucătar Cristi Sora, gazda emisiunii Fabrica de rețete, alături de Matei Stănei, antrenorul renumitei gimnaste Cătălina Ponor, ne vor arăta cum să gătim peștele marin și fructele de mare.

Programul dedicat Sărbătorii Paștelui continuă și în săptămâna 9 – 13 aprilie cu episoade speciale, difuzate zilnic între orele 11:00 – 13:00. De această dată mielul este vedeta principală care stă la baza tuturor rețetelor.

În timp ce Rachel Allen ne va suprinde cu o mâncare delicioasă cu miel și lapte de nucă de cocos, Jamie Oliver nu se va lăsa mai prejos și ne va cuceri definitiv cu o friptură de miel cu sos și fondue de ciocolată.

Janella Purcell şi Adrian Richardson, cei doi protagoniști ai emisiunii Bucătarul cel bun şi bucătarul cel rău, vor veni și ei cu o serie de specialități care ne vor convinge că trebuie să le încercăm și noi în propria bucătărie. Miel cu orez kashmir și sos secret, File de miel învelit în pancetta și Friptură din pulpă de miel sunt deliciile cu care aceștia ne vor încânta.

Folosindu-şi vastele cunoştiinţe în domeniu, Anjum, gazda emisiunii Mâncare indiană accesibilă tuturor este hotărâtă să ne demonstreze cu câtă ușurință putem pregăti un meniu de Paște apetisant și sănătos.

Urmăriți în perioada 9 – 13 aprilie, de luni până vineri, între orele 11:00 – 13:00, rețete savuroase de Paște, gătite de mari bucătari, doar la TV Paprika.

TV Paprika – O felie de fericire!

Despre TV Paprika:

Lansat în România în octombrie 2008, TV Paprika este canalul TV dedicat gastronomiei şi stilului de viaţă sănătos, ce urmăreşte prin emisiunile sale conservarea tradiţiilor culinare şi împărtăşeşte telespectatorilor, într-o manieră plină de viaţă, reţete unice şi taine din bucătăriile internaţionale.

Pe lângă emisiunile prezentate de staruri precum: Jamie Oliver, Nigella, Gordon Ramsay, Ainsley Harriott, Rachel Allen sau Martha Stewart, TV Paprika pune accentul şi pe producţiile locale care promovează stilul românesc de gătit.

Astfel, postul TV urmăreşte redescoperirea tradiţiilor gastronomice din regiune, prezentarea unor diete sănătoase şi specialităţi româneşti, totul pentru a satisface apetitul de neoprit al românilor.

Datorită emisiunilor sale extrem de atractive, TV Paprika a devenit brandul cel mai puternic din Europa al programelor culinare.

www.tvpaprika.ro

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top