Pe 28 octombrie 2018, Nickelodeon România le-a rezervat un program special copiilor care vor să intre în atmosfera de Halloween.

Cele mai iubite seriale vor putea vizionate încă de la primele ore ale dimineții. La ora 09:00, copiii vor putea lua micul dejun uitându-se la noul episod din Nella, Prințesa Cavaler.

Programul continuă cu un nou episod din Bestia Bunsen, la ora 13.30, iar începând cu ora 13:55, copiii vor putea viziona un adevărat maraton de Halloween, în care unele dintre cele mai îndrăgite seriale îmbracă cele mai cool și înfricoșătoare costume de sărbătoare: Alvin și veverițele, SpongeBob Pantaloni Pătrați, Jocurile Succesului, Nicky, Ricky, Dicky & Dawn, Henri Pericol, Familia Thunderman, Nașii mei vrăjitori, Casa Loud, Școala de Rock. Toate aceste seriale vor avea în această zi tematică specială de Halloween.

Și pentru ca sărbatoarea să fie si mai specială, de la ora 20:55 Țestoasele Ninja revin pe Nickelodeon cu un nou format, acestea având o nouă înfățișare, noi super puteri și arme. Michelangelo, Leonardo, Donatello și Rafael, împreună cu sensei-ul Splinter descoperă un oraș ascuns sub New York și trec printr-o grămadă de situații neașteptate. Totuși în ciuda confruntărilor periculoase, ei își găsesc timp și pentru o felie din pizza lor preferată.