window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Programatica 2010 – prima conferinta din Romania dedicata mediilor de programare / Bucuresti / 26 noiembrie 2010

Agora Group, o editura specializata cu experienta de peste 18 ani in industria IT&C, anunta organizarea primei conferinte dedicate mediilor de programare, Programatica 2010, in data de 26 noiembrie 2010, la Hotel Intercontinental, Bucuresti.

Evenimentul isi propune sa aduca fata in fata furnizorii de medii de programare, dezvoltatorii si comunitatile acestora din Romania, astfel incat acestia sa afle ultimele noutati, strategiile si directiile de evolutie, sa poata face o comparatie directa intre diferitele platforme de dezvoltare, sa aleaga cea mai potrivita platforma pentru aplicatiile pe care intentioneaza sa le dezvolte si sa faca schimb de experienta si de idei.

In cadrul conferintei Programatica 2010 vor fi prezentate si dezbatute noutati legate de platformele Java, .NET, IBM Rational, metodologii si procese de dezvoltare Agile, cloud computing, solutii mobile, WEB, PHP, drepturi de proprietate si modele de licentiere.

In Romania pana acum au fost organizate foarte multe evenimente dedicate programatorilor dar in mod cvasi-exclusiv acestea au adus fata in fata furnizorul unei platforme i comunitatea creata in jurul acelei platforme de dezvoltare. Prin urmare a putea afirma ca acestea au fost oarecum niste evenimente inchise. Este pentru prima data, dupa stiinta mea, cand in cadrul unui eveniment, Programatica, vor fi prezente majoritatea platformelor importante de dezvoltare si comunitatile acestora. Tehnologia, in zilele noastre, se dezvolta extrem de rapid, exponential. Din acest motiv este extrem de important ca programatorii romani sa aleaga in deplina cunostiinta de cauza spre ce anume sa-si indrepte eforturile de instruire si dezvoltare pentru perioada urmatoare. Ca sa poti opta trebuie sa fii informat si sa poti compara. Acesta este scopul pe care si-l propune Programatica declara Romulus Maier, Managing Partner Agora Group.

Aflati mai multe detalii despre Programatica 2010 pe www.programatica.ro .

Despre Agora Group
Agora Group este un trust de presa specializat in tehnologia informatiei, comunicatii, afaceri si distributie de carte straina. Agora Group este prezent in piata publicatiilor IT&C din 1992.
In prezent, Agora Group detine in portofoliu revistele: IT Trends, Digital Trends, evenimentele: Conferintele Regionale Agora, Conferintele de Tehnologie Agora, Conferintele de Solutii Agora, mesele rotunde IT Trends, serviciul de distributie de carte straina Byblos si portalul online cu serviciul zilnic de tiri AgoraNews.
Detalii pe www.agora.ro i www.byblos.ro .

PR
andreea.maier@agora.ro
http://www.programatica.ro

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top