window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Programatica 2011 – Enterprise Platforms

Maine va avea loc conferinta Programatica 2011 – Enterprise Platforms organizata de catre Agora Group la Hotel Intercontinental Bucuresti, sala Ronda, incepand cu ora 9.30.

Evenimentul se bucura de prezenta Keynote Speaker-ului Radu Georgescu – GECAD si va antrena participantii in cadrul unor workshop-uri interactive cu teme precum „Solutii de virtualizare in dezvoltarea de software (laboratoare virtuale de testare)”, „Project Management cu instrumente de dezvoltare Microsoft” si „Versionarea bazelor de date MySQL si PostgreSQL”.

A 3-a editie Programatica isi propune sa puna fata in fata dezvoltatorii si comunitatile acestora din Romania, astfel incat acestia sa afle ultimele noutati, strategiile si directiile de evolutie, sa poata face o comparatie directa intre diferitele platforme de dezvoltare, sa aleaga cea mai potrivita platforma pentru aplicatiile pe care intentioneaza sa le dezvolte, sa faca schimb de experienta si de idei.

Partenerii conferinţei, Microsoft, IBM, Zitec, RadGS Software, Magendoo, vor incerca sa ofere participanţilor cele mai noi informaţii cu privire la: Java – platforme si directii de dezvoltare, Microsoft – platforme si directii de dezvoltare, IBM Rational, developerWorks, mediu si instrumente de dezvoltare si colaborare, Metodologii si procese de dezvoltare, Cloud Computing si dezvoltare Web.

Evenimentul este promovat cu ajutorul partenerilor media: ScriuCod.ro, WordlIT, MediaIQ, Myjob.ro, OSN.ro, Ziare.com, Business24, HIT.ro, IT Trends, Digital Trends, AgoraNews, MediaLook, PR Wave si PR Wave Directory. Alti parteneri: Innobyte, SoftLIne International, Indaco Systems, iNES, DigiSign, ARIES, ANIS, BVMW, CIO Council, Byblos.

Aflati mai multe detalii despre Programatica 2011 şi programul complet la www.programatica.ro .

Despre Agora Group

Agora Group este un trust de presa specializat in tehnologia informatiei, comunicaţii, afaceri si distributie de carte straina. Agora Group este prezent in piata publicatiilor IT&C din 1992.

In prezent, Agora Group detine in portofoliu revistele: IT Trends, Digital Trends, evenimentele: Conferintele Regionale Agora, Conferintele de Tehnologie Agora, Conferintele de Solutii Agora, mesele rotunde IT Trends, serviciul de distributie de carte straina Byblos si portalul online cu serviciul zilnic de stiri AgoraNews.

Detalii pe www.agora.ro si www.byblos.ro

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top