window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

 Programatica Enterprise Platforms - de la planificare la produsul finitSaptamana trecuta a avut loc conferinta Programatica 2011 – Enterprise Platforms, un eveniment organizat de catre Agora Group si ajuns deja la a 3-a editie.

In deschidere, Petru Jucovschi, Developer Evangelist Microsoft Romania, a vorbit despre parcursul unui produs dezvoltat, de la planificarea lui si pana la rezultatul finit. Tot in cadrul acestui proces se pune accent tot mai mare pe calitatea produselor, fiind necesara o definire clara a calitatii si a normelor ce trebuiesc indeplinite. La finalul conferintei, Petru Jucovschi, impreuna cu Sebastian Vijeu, au sustinut un workshop interactiv cu tema „Solutii de virtualizare in dezvoltarea de software (laboratoare virtuale de testare)”.

Teodor Marcu, Rational Specialist, Global Business Services IBM Romania, a spus: „IBM Rational ajuta clientii sa transforme proiectarea software-ului si a sistemelor, procesele de livrare si procesele de management pentru a declansa inovarea si pentru a imbunatati rezultatele afacerii. Rational ajuta clientii sa atinga trei obiective critice pe parcursul inovarii:
Modernizarea activelor intreprinderii, prin impulsionarea investitiilor in tehnologie, transformarea proceselor IT pentru a reduce bugetul cheltuit pentru intretinere, permitand astfel mai multe finantari pentru solutii inovatoare si furnizarea de produse si servicii mai inteligente pe piata pentru castiguri competitive”.

In continuare, Ionut Voda, CTO Zitec a vorbit despre versionarea bazelor de date MySQL si PostgreSQL si a sustinut un workshop pe aceasta tema, impreuna cu Cristian PENA, CSE Zitec. Eduard Suica, Director General RadGs Software, a discutat despre solutii automate pentru probleme enterprise: concept://, http:// & mobile, iar Florinel Chis, Director General Magendoo Interactive, a prezentat solutii enterprise pentru comert, Magento fiind una dintre solutiile din ce in ce mai des alese de catre clienti drept platforma pentru ecommerce.

Evenimentul a fost promovat cu ajutorul partenerilor media: ScriuCod.ro, WordlIT, MediaIQ, Myjob.ro, OSN.ro, Ziare.com, Business24, HIT.ro, IT Trends, Digital Trends, AgoraNews, MediaLook, PR Wave si PR Wave Directory. Atii parteneri: Innobyte, SoftLIne International, Indaco Systems, iNES, DigiSign, ARIES, ANIS, BVMW, CIO Council, Byblos.

Prezentarile sustinute in timpul conferintei, precum si fotografiile si inregistrarile video, vor fi in curand publicate la www.programatica.ro.

Despre Agora Group

Agora Group este un trust de presa specializat in tehnologia informatiei, comunicatii, afaceri si distributie de carte straina. Agora Group este prezent in piata publicatiilor IT&C din 1992.

In prezent, Agora Group detine in portofoliu revistele: IT Trends, Digital Trends, evenimentele: Conferintele Regionale Agora, Conferintele de Tehnologie Agora, Conferintele de Solutii Agora, mesele rotunde IT Trends, serviciul de distributie de carte straina Byblos si portalul online cu serviciul zilnic de stiri AgoraNews.

Detalii pe www.agora.ro si www.byblos.ro .

Go to Top