window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Programe Teambuilding si Tabere

Compania de training si consultanta JInfo Training anunta lansarea unei noi serii de programe de teambuilding si tabere.

Tinand cont de faptul ca succesul unei companii depinde in cea mai mare masura de angajatii acesteia, investitia in oameni este una dintre conditiile reusitei, indiferent de contextul economic.

Un program de teambuilding, care include si activitati de teambonding poate avea ca obiective principale construirea identitati echipei, consolidarea sentimentului de apartenenta la un grup, imbunatatirea relatiilor de comunicare si colaborare in cadrul unui grup, stimularea creativitatii, a rezolvarii de probleme si a gandirii strategice.

Tinand cont de faptul ca inlocuirea angajatilor costa in medie 150% din salariul lor anual, iar un program eficient aduce un ROI care variaza intre 50% si 200%, companiile investesc din ce in ce mai mult in programe de teambuilding.

JInfo Training propune programe inovative pe parcursul carora sunt abordate teme precum dinamica grupului, comunicare in echipa, leadership, creativitate, competitivitate, cultura organizationala, rolul echipei etc.

In plus, JInfo Training a conceput si un program diversificat destinat elevilor care doresc sa isi petreaca o parte din vacanta de vara intr-o tabara creativa. Pe langa programul de excursii, drumetii, vizite ale regiunilor si la muzee, participantii isi pot alege dintr-o gama variata activitati distractive care sa le dezvolte anumite abilitati.

Astfel, pot alege intre cursuri interactive de limbi straine, ateliere de jurnalism, pictura sau olarit, cursuri de initiere in acordarea primului ajutor sau fotografie.

Pentru mai multe detalii despre oricare dintre programele noastre, va rugam sa ne contactati.
Echipa JInfo Training
office@jinfotraining.ro
021 311 09 98
0723 394 515
office@jinfotraining.ro
http://www.jinfotraining.ro

2014-04-14T20:31:48+03:0016 martie 2011|Categories: COMUNICATE DE PRESA|Tags: , , , |

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top