Programul de circulație a trenurilor de 1 Mai şi în perioada Sărbătorilor de PAȘTE.

Acasa/auto / transporturi, COMUNICATE DE PRESA, Informatii UTILE, social/Programul de circulație a trenurilor de 1 Mai şi în perioada Sărbătorilor de PAȘTE.
  • Advertising4U.RO-advertising.and.media.solutions-Comunicate.de.presa.Info.Evenimente.Media.NEWS.BUSINESS

CFR Călători informează că, în perioada 28 aprilie – 7 mai 2013, pentru adaptarea capacităţii de transport la traficul de pasageri estimat cu prilejul mini-vacanţei zilei de 1 Mai şi a Sfintelor Sărbători de Paște, în programul de circulaţie a trenurilor se vor efectua modificări conform anexei de mai jos.

Pentru preluarea traficului de călători de pe cele mai utilizate rute, 19 trenuri InterRegio  vor circula suplimentar si mai multe trenuri InterRegio vor fi suplimentate cu vagoane.
Totodată, în unele zile libere din perioada  1 – 6 mai 2013, când traficul de călători este diminuat, vor fi anulate unele trenuri de rang superior – InterCity şi InterRegio, precum şi unele trenuri Regio, acestea din urmă vor fi comunicate la nivel local.
Reamintim ofertele de care pasagerii pot beneficia şi în perioada aceasta şi prin care se acordă reduceri la transport:
·   „Minigrup 2 – 5” (de 2 – 5 persoane) este valabilă în toate zilele săptămânii, mai puţin în zilele de vineri, duminică şi în ziua cumpărării biletului, cu reduceri între 10% şi 25 %.
·   Biletul de weekend, cureduceri de între 15% şi 35%, în funcţie de numărul weekendurilor alese dintr-o lună (2, 3 sau 4).
·   „Cartea VSD” (vineri, sâmbătă, duminică) valabilă în weekend, cu reduceri între 25% şi 60%.
·   „Călătoria dus-întors” cu o reducere de 10%.
·   reduceri de weekend (în zilele de vineri până duminică inclusiv) între 31% și 56%la trenurile IR care circulă pe Valea Prahovei, pe rute între Sinaia – Brașov și retur.
·   cardul “TrenPlus” cu reduceri de 25%.
·   reducere 5% la cumpărarea online a biletelor, indiferent de  tipul  de card utilizat.
Distribuția biletelor se realizează prin următoarele canale:
·   online de pe site-ul www.cfrcalatori.ro
·   staţiile şi agenţiile de voiaj CFR
·   distribuitori autorizaţi (agenţii de turism)
·   automatele de vânzare din staţiile CFR
Programul de lucru cu publicul al agenţiilor de voiaj CFR :
·   în zilele de 01, 02, 04, 05, 06 mai a.c., toate agenţiile de voiaj CFR vor fi închise.
·   în ziua de 03 mai a.c., vor fi deschise următoarele agenţii între orele 10.00-17.30: Bucureşti, Craiova, Târgu Jiu, Piteşti, Timişoara, Arad, Sibiu, Iaşi, Botoşani, Vaslui, Piatra Neamţ, Suceava, Bacău.
CFR Călători recomandă pasagerilor ca înainte de efectuarea călătoriei să solicite informaţii despre circulaţia trenurilor în staţiile şi agenţiile CFR din Bucureşti şi din ţară, la numărul de telefon 021/9521 sau online pe www.cfrcalatori.ro.

==================
 
Despre CFR Călători:
Societatea de Transport Feroviar de Călători  “CFR Călători” S.A.este operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează  transportul public de călători pe calea ferată. Prin natura sa reprezintă un sector strategic de interes naţional contribuind la libera circulaţie a persoanelor în interiorul şi în afara ţării, în condiții ecologice și de siguranță.
Politica pe care managementul companiei o promovează şi o susţine este asigurarea unor servicii de transport feroviar de pasageri de calitate, cu un angajament față de societate în sensul accesibilității pentru toate categoriile de cetăţeni.

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!

Go to Top