window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Proiect muzical FreeStay – lansare videoclip

Trupa FreeStay a lansat videoclipul single-ului „Ea a fost Dana”, pe care il puteti urmari mai sus.

De regia videoclipului s-au ocupat Florin si Daniel Ristei, iar de imagine Daniel Ristei si Popa Cristian Nicu.

Proiectul FreeStay reprezinta o revenire a lui Florin Ristei pe piata muzicala. Acesta a debutat in 2000, cu piesa „Dana”, alaturi de trupa Amici, cunoscand un succes imens in acea perioada. Din 2006 a devenit solistul trupei Marfar unde si-a completat experienta muzicala, devenind impreuna cu colegii sai una dintre cele mai apreciate trupe de cover-uri din Romania.

Proiectul FreeStay reprezintă o revenire a lui Florin Ristei  pe piața muzicală. Acesta a debutat în 2000, cu piesa „Dana”, alături de trupa AMICI, cunoscând un succes imens în acea perioadă. Din 2006 a devenit solistul trupei MARFAR unde și-a completat experiența muzicală, devenind împreună cu colegii săi una dintre cele mai apreciate trupe de cover-uri din România. După 6 ani de activitate în MARFAR, a hotărât că e timpul să încerce ceva nou, într-o nouă formulă, abordând un nou stil. Astfel, împreună cu prietenul și fostul său coleg de trupă, Șerban Niculae (clape), pun bazele acestui proiect, FreeStay. Trupa se completează cu Vladimir Grafu, un tânăr toboșar care a surprins de la prima audiție, Mihai Togănel, bassist pe care a avut ocazia să-l cunoască la diferite jam session-uri, Alin Ilieș, chitarist absolvent de Conservator, proaspăt ajuns în București și clăparul Alin Teodorescu, cel mai tânăr membru al trupei.

Videoclipul: http://www.youtube.com/watch?v=2w6H1rmtM3A

Mai multe detalii si poze cu FreeStay găsiti pe:

www.FreeStay.ro / www.Facebook.com/FreeStayOfficial / www.YouTube.com/FreeStayOfficial

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top