Proiectul “Bucharest City Tour” – din ce în ce mai inovator!

Acasa/auto / transporturi, COMUNICATE DE PRESA, Informatii UTILE, social/Proiectul “Bucharest City Tour” – din ce în ce mai inovator!

Regia Autonomă de Transport Bucureşti a început, în acestă săptămână, să distribuie vouchere “Bucharest City Tour” hotelurilor partenere. Aceste vouchere vor fi folosite de turiştii ce se cazează în hotelurile din Capitală, pentru călătoria cu autobuzele double-decker, fără să mai fie necesară achitarea cardului de transport la îmbarcare.

În schimbul acestor vouchere, ce pot fi achitate direct la recepţiile hotelurilor, la pachet cu tarifele de cazare, turiştii primesc cardul de călătorie valabil pentru traseul turistic.

Reamintim faptul că, începând cu 1 Mai 2013, RATB a relansat linia “Bucharest City Tour”,  într-un concept mult mai prietenos cu turiştii.

Cei peste 4.500 de călători, înregistraţi deja în intervalul 01.05.2013 – 20.05.2013, reprezintă o cifră încurajatoare pentru demararea proiectului, care, în acest an, aduce o serie de noutăţi.

O primă noutate o reprezintă harta „Bucharest City Tour”, cu un design nou şi atractiv, care, pe lângă datele generale, privind traseul şi funcţionarea liniei (program, preţ, staţii), oferă şi informaţii despre posibilităţile de petrecere a timpului liber în Bucureşti. Reperele partenerilor din categoria cluburi-baruri-restaurante sunt marcate pe hartă cu diverse simboluri pentru a orienta turiştii către aceste locaţii. Harta va fi disponibilă, cu titlu gratuit, la recepţiile unităţilor hoteliere, la toate centrele de emitere şi reîncărcare carduri din reţeaua de vânzări RATB, la punctele de informare turistică, în aeroport şi în principalele gări din Bucureşti.

Începând din acest an, flyerele „Bucharest City Tour”, ce conţin informaţii generale bilingve privind linia turistică, sunt prezente în camerele hotelurilor partenere RATB în acest proiect (marcate în secţiunea albastră de pe harta „Bucharest City Tour”), precum şi în centrele de vânzare RATB, în punctele de informare turistică, în aeroport şi în principalele gări din Bucureşti.

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

De asemenea, în acest an, pe lângă ghidul audio în limbile română şi engleză, deja existent, clienţii au la dispoziţie un ghid audio în limba franceză şi, în scurt timp, vor avea şi unul în limba italiană.

Cele 14 staţii situate pe traseul liniei turistice oferă o imagine nouă, mult mai atractivă, datorită recolantării stâlpilor ce le marchează, cu un design unitar cu materialele informative tipărite.

Site-ul special dedicat proiectului „Bucharest City Tour”, http://bucharestcitytour.ratb.ro,  precum şi pagina de Facebook, https://www.facebook.com/bucharestcitytour au fost reactualizate, în acord cu noul concept de promovare, astfel că, începând din acest an, clienţii interesaţi au posibilitatea de a identifica cu mai multă uşurinţă obiectivele turistice şi culturale ale Capitalei.

Programul „Bucharest City Tour”-2013, derulat de Regia Autonomă de Transport Bucureşti, oferă turiştilor ce vizitează Capitala un concept modern, integrat modelelor aplicate cu succes în întreaga lume.

 Harta traseu Bucharest City Tour

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!

Go to Top