window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Advertising4U.ro - Comunicate de presa - Info evenimente - Media NEWAsociația „Aripi Românești”, organizație neguvernamentală și nepartizană, ce desfășoară activități în scopul promovării aviației în România, lansează campania de strângere de fonduri „2% pentru Aripi Românești – 2012”.

Redirecționarea sumei de 2% din impozitul pe venit se poate face până la data de 25 mai 2012 și necesită completarea și trimiterea către Administrațiile Finanțelor Publice a unui formular. Informații extinse privind procedura de redirecționare a 2% din impozitul pe venit, precum și formularele necesare, pot fi obținute de la Administrațiile Finanțelor Publice sau de la Asociația “Aripi Românești” – http://www.aripiromanesti.ro. Campania se desfăşoară în conformitate cu prevederea 2% din Codul Fiscal, prin intermediul căreia orice contribuabil poate decide ca acest procent din impozitul pe venit datorat statului să fie redirecționat către o entitate non-profit, cum este și Asociația „Aripi Românești”. Prevederea 2% facilitează parteneriatul între cetățean, autorități și sectorul non-profit și nu implică nici un cost financiar suplimentar din partea contribuabilului.

Iată câteva repere din activitatea Asociației “Aripi Românești” în 2011:
 Organizarea a 12 etape de expoziții itinerante de fotografie pe teme aviatice;
 Finalizarea cu succes a campaniei de advocacy “Oprește distrugerea Muzeului Aviației!”, campanie ce are ca obiectiv salvarea de la distrugere a Muzeului Național al Aviației Române;
 Susținerea promovării pentru mitingurile aviatice din România;
 Organizarea în parteneriat a evenimentelor Miting de Aviațiune 2011 și „Safety Demo”- 2011 desfășurate la Aerodromul Bănești din județul Prahova și a Campionatul Național de Paramotor 2011 desfășurat la Aerodromul „Iosif Șilimon” – Sânpetru, județul Brașov.

Mulțumim celor care au ales să susțină proiectele Asociației „Aripi Românești”, în 2011, prin redirecționarea a 2% din impozitul pe venit. În anul 2011, iubitorii aviației și prietenii asociației au reușit să strângă împreună 10,858.23 lei, sumă ce va fi folosită pentru implementarea viitoarelor proiecte ale asociației.

Asociaţia ”Aripi Româneşti” este o organizaţie neguvernamentală a cărei misiune este promovarea aviaţiei şi a zborului în toate formele sale. Pentru mai multe detalii privind activitatea și proiectele organizației, vă rugăm să contactați:

Magdalena Râşnoveanu
Coordonator Comunicare şi Relaţii Publice Asociația „Aripi Românești”
Telefon: 0734.101.887
E-mail: pr@aripiromanesti.ro
Web: http://www.aripiromanesti.ro

Go to Top