window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Protruck, distribuitor autorizat al vehiculelor comerciale Iveco, si Albalact, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata lactatelor din Romania, au demarat in aceasta luna un parteneriat prin semnarea unui contract de furnizare a 35 de autoutilitare Iveco si a serviciilor post-vanzare pentru acestea.

Cele 35 de vehicule sunt Iveco Ecodaily, cel mai recent model al gamei Daily, un vehicul inovator si ecologic, acordand o atentie sporita mediului inconjurator, fara a compromite insa performanta, durabilitatea si rezistenta. Chiar daca cerinta minima este Euro V, Daily este cu un pas inainte si toate vehiculele pentru sarcini grele sunt omologate conform standardelor EEV (Environmentally Friendly Enhanced Vehicle), standarde care protejeaza din ce in ce mai mult mediul inconjurator, justificandu-si astfel numele de Ecodaily. O alta valoare a marcii Iveco este siguranta si in aceasta idee, Daily are deja in echiparea standard ESP (Electronic Stability Control).

Tinand cont de nevoile specifice de transport ale Albalact, flota de 35 de vehicule este formata din 20 de vehicule cu masa maxima autorizata de 3,5 tone si 15 vehicule cu masa maxima autorizata de 6,5 tone. Toate vehiculele vor dispune de caroserie izoterma cu agregat de refrigerare.

Achizitia s-a realizat printr-un contract de leasing operational derulat prin BRD Asset Management, prin care Protruck pune la dispozitia Albalact, pe langa vehicule si un program de service complet pe o perioada de 3 ani, acesta incluzand toate operatiunile de mentenanta si reparatii. In acest sens, o importanta majora in incheierea tranzactiei a avut-o si reteaua de Centre de Service a Iveco Romania, foarte bine dezvoltata la nivel national, care face ca timpul de stationare a unui vehicul care are nevoie de interventii sa fie extrem de redus.

Albalact este un client extrem de important pentru noi, astfel ca tot ceea ce am facut a fost sa ne orientam catre nevoile lui specifice de transport, sa le intelegem si sa le indeplinim, dar si cu ceva in plus. Demararea acestui parteneriat ne onoreaza mai ales prin prisma contributiei pe care o avem la buna desfasurare a activitatii Albalact, o companie cu traditie, aflata intr-o continua dezvoltare. a declarat Catalin Ghita, Presedintele companiei Protruck.

Achizitionarea celor 35 de vehicule comerciale face parte din programul de investitii aprobat de compania Albalact pentru imbunatatirea flotei proprii si extinderea distributiei. Am cautat sa alegem un distribuitor bun, care sa ne ofere autoutilitare performante, dar si prietenoase cu mediul inconjurator, a spus Raul Ciurtin, presedintele si directorul general al Albalact Alba Iulia.

Despre Albalact

Cu o traditie de 38 de ani pe piata romaneasca a lactatelor, Albalact a ajuns anul trecut in top 4 producatori de lactate din Romania. Albalact si-a castigat renumele de lider pe piata laptelui
pasteurizat si UHT cu brandurile sale Zuzu si Fulga, cu respectarea traditiei, a standardelor europene de calitate, o politica de preturi competitiva, ambalaj modern si inovatie. Zuzu ocupa
primul loc pe piata laptelui pasteurizat cu 29% cota de piata in volum (MEMRB retail audit, Ian-Dec 2009), iar Fulga este numarul 2 pe piata laptelui UHT cu 19.5% cota de piata in volum (MEMRB retail audit, Ian-Dec 2009). Potrivit acelorasi analize MEMRB, Albalact este lider de piata si pe segmentul untului de masa, cu brandul omonim De Albalact.
In 2008, Albalact a intrat pe segmentul branzeturilor cumparand pachetul mnajoritar de actiuni al societatii Raraul Campulung Moldovenesc. Societatea este specializata in domeniul productiei de branzeturi, inclusiv produse traditionale tip cascaval, cas si urda, in productia de lapte praf, unt si produse proaspete tip smantana, iaurt, lapte batut tip sana si lapte pentru consum, sub brandul omonim Raraul. Albalact produce in prezent peste 60 de sortimente de lactate sub marcile Fulga, Zuzu, Albalact si Raraul.

Despre Protruck

PROTRUCK este distribuitor autorizat al vehiculelor comerciale Iveco si al utilajelor pentru constructii New Holland Construction Equipment, precum si distribuitor de vehicule rulate.
La nivel national, reteaua Protruck este formata din 5 Centre de Vanzari si Service: Bucuresti Glina si Jilava, Targoviste, Focsani si Oradea.

Pentru mai multe informatii puteti accesa www.protruck.ro

Despre Iveco

Iveco creeza, produce si comercializeaza o gama larga de vehicule comerciale usoare, medii si grele, vehicule off-road, autobuze pentru transport in interiorul oraselor, dar si intre orase, vehicule pentru aplicatii speciale ca incendii, misiuni off-road, aparare si protectie civila.

La nivel mondial, Iveco are un numar de peste 27.000 de angajati si 27 de fabrici in 16 tari, utilizand tehnologii excelente dezvoltate in 6 centre de cercetare. In afara de Europa, compania activeaza in China, Rusia, Australia si America Latina. Cele peste 6.000 de centre de service prezente in peste 100 de tari garanteaza suport tehnic pentru vehicule, in locul in care acestea lucreaza.

La nivel national, Iveco are o retea de 24 de Centre de Vanzari si 26 de Centre de Service.

Pentru mai multe informatii puteti accesa www.iveco.ro

Protruck Srl
Tel: 0750 210 300
Alina Rosu
Marketing Manager
alina.rosu@protruck.ro
http://www.protruck.ro

Go to Top