PROTRUCK, distribuitor autorizat al vehiculelor comerciale Iveco, lanseaza, cu sprijinul Iveco Romania, o oferta speciala pentru vehiculele Iveco ECODAILY, atat in varianta van, cat si autosasiu, cu multiple posibilitati de carosare.

Astfel, vehiculele Iveco Daily van de 3,5 t MMA au preturi incepand de la 19.999 EURO fara TVA! Acest pret este pentru modelul 35C14 Van cu o capacitate de 12 metri cubi si dotare standard.

Pentru versiunea Iveco Daily autosasiu de 3,5 t MMA si dotare standard, clientii beneficiaza de un discount de 3.000 Euro! Discountul nu contine TVA.

Toate vehiculele care fac obiectul promotiei dispun de noua generatie de motorizari EEV, superioare standardului EURO5, clientii beneficiind astfel de taxa de inmatriculare zero! Consumul de combustibil este redus cu pana la 8,5% pentru motoarele de 3,0 litri si 140 CP, in regim de exploatare extraurbana!

In plus, oferim si o Ecosolutie de finantare prin Iveco Capital: leasing financiar pe o perioada de finantare de 60 de luni (5 ani), cu avans incepand de la 5%, in urma analizei dosarului de leasing.

Oferta este valabila pana la 30 Septembrie 2010 pentru un numar limitat de vehicule!

ECODAILY

Iveco Ecodaily, cel mai recent model al gamei Daily, este un vehicul inovator si ecologic, acordand o atentie sporita mediului inconjurator, fara a compromite insa performanta, durabilitatea si rezistenta. Chiar daca cer