window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

ProTV S.A. si RCS & RDS – parteneriat pentru distributia voyo.ro

ProTV S.A. si compania RCS & RDS anunta incheierea unui parteneriat pentru distributia serviciilor voyo.ro. Cele doua companii au semnat un contract prin care RCS & RDS va putea distribui serviciul video on demand Voyo. Astfel, accesul la continutul premium voyo.ro va putea fi achizitionat de acum si de la casieriile RCS & RDS din toata tara, cat si telefonic sau prin intermediul site-ului oficial al acestei companii, www.rcs-rds.ro.

Voyo.ro le ofera utilizatorilor sai in prezent aproximativ 700 de filme de box-office si seriale de succes, transmisiuni sportive exclusive, concerte, emisiunile canalelor TV ale ProTV S.A. Voyo.ro numara deja peste 500.000 de conturi active. Pana la finalul acestui an baza de continut voyo.ro se va extinde la peste 1000 de filme.

Mai mult decat atat, din luna septembrie a acestui an abonatii Voyo.ro pot urmari produsele preferate direct pe televizor, prin intermediul aplicatiei dedicate pentru Samsung Smart TV, aplicatie prin care utilizatorii au acces la filmele, serialele si emisiunile disponibile in abonamentul Voyo.ro. Voyo devine asadar un serviciu premium care depaseste prin aceasta facilitate sfera internetului clasic si ofera utilizatorilor sai produse ce pot fi urmarite pe cele mai populare device-uri: PC, iPad, iPhone si Smart TV.

“Acordul de distributie dintre RCS & RDS si PRO TV SA le ofera abonatilor RCS & RDS accesul la Voyo.ro, cel mai modern si complet serviciu de entertainment din Romania. Voyo.ro pune la dispozitia publicului aproximativ 700 de filme, emisiuni si seriale si transmisiuni sportive in direct. Prin parteneriatul cu RCS & RDS, Voyo.ro face accesibil continut de calitate pe un suport 100% legal.”, a declarat Costi Mocanu, Senior Vice-President Head of Voyo.

“Acest parteneriat vine ca urmare a dorintei noastre de a oferi clientilor nostri acces la cat mai mult divertisment si la continut media de buna calitate, si in mediul online. Cu Voyo, RCS & RDS completeaza oferta de entertainment prin internet pentru abonatii sai.”, declara Alexandru Oprea, Presedintele grupului RCS & RDS.

Voyo.ro este o platforma online de entertainment cu continut premium, diversificat, exclusiv si legal. Continutul voyo.ro este oferit in sistem de abonament si Pay Per View. Avantajul acestui serviciu este faptul ca utilizatorii beneficiaza, in conditii perfect legale, de sute de titluri de filme, emisiuni informative si de divertisment, seriale, show-uri si evenimente sportive, multe dintre acestea cu difuzare LIVE. De asemenea, voyo.ro ofera nenumarate seriale internationale, seriale romanesti, disponibile chiar in avans fata de difuzarea la TV.

RCS & RDS este compania lider pe piata serviciilor de televiziune si de internet din Romania, cu peste 3 milioane de clienti si o experienta de 15 ani in furnizarea solutiilor de telecomunicatii. Pe langa furnizarea serviciilor de internet si de televiziune prin cablu si satelit, operatorul ofera si telefonie fixa si mobila,  fiind si cel mai mare furnizor alternativ de servicii de telefonie fixa de pe piata interna. De asemenea, RCS & RDS este singura companie de telecomunicatii din Romania care ofera pachete complete, cu mai mult de 44 servicii: televiziune prin cablu sau satelit Digi TV, internet de mare viteza fix si mobil Digi Net, telefonie fixa Digi Tel si telefonie mobila Digi Mobil. RCS & RDS este totodata unul dintre cei mai importanti operatori din regiune, furnizand servicii de telecomunicatii si in Spania, Italia, Ungaria, Cehia, Slovacia, Croatia si Serbia.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top