SaFrIna = Sanatate, Frumusete, Interactivitate

Bucurestiul va gazdui pe data de 12 iunie (la Casa de Cultura a Studentilor din Bucuresti) al patrulea eveniment din seria de manifestari Intalnirile SaFrIna, seminarii interactive dedicate publicului larg, pe teme de sanatate si frumusete. Celelalte 3 editii s-au desfasurat la Constanta, Cluj si Sibiu.

Evenimentul de la Bucuresti isi propune sa raspunda intrebarilor a peste 200 de participanti, promovand informarea medicala a acestora in cadrul unor sesiuni interactive in care se pot adresa adresa intrebari lectorilor si medicilor, afland pe loc raspunsuri la subiectele care preocupa orice persoana interesata de sanatate.

Compania Houston NPA a initiat aceasta serie de evenimente denumite Intalnirile SaFrIna (SaFrina=Sanatate, Frumusete, Interactivitate) pentru a facilita publicului intelegerea temelor medicale de actualitate si pentru a promova informarea directa de la persoane competente.
Intalnirile SaFrIna sunt singurele seminarii de informare medicala a publicului larg, in cadrul carora medici, farmacisti, reprezentanti ai companiilor farmaceutice, ai asociatiilor de pacienti si alti specialisti vin sa le vorbesca participantilor despre afectiunile cele mai frecvente, despre cele mai noi tratamente si multe alte subiecte de actualitate din domeniul medical si cel al frumusetii.

Scopul este ca oamenii sa se obisnuiasca sa poarte un dialog coerent