window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Purcelușa Peppa îți aduce zeci de premii la Minimax

Purcelușa Peppa îți aduce zeci de premii la MinimaxÎndrăgitul canal pentru copii, Minimax îi invită pe cei mici să pășească în lumea plină de aventură a purcelușei Peppa, unde îi așteaptă jocuri, distracție și multe cadouri personalizate.

Creativă și jucăușă din fire, Peppa îi provoacă pe toți copiii care o iubesc și o urmăresc zilnic la Minimax, la un super concurs.

Acceptă provocarea, accesează site-ul www.minimaxro.tv/purcelusapeppa în perioada 28 martie – 29 aprilie și înregistrează-te cu datele personale. Descarcă imaginile cu Peppa și familia sa, dă-le viață colorându-le și decupându-le, iar apoi desenează o lume cât mai veselă în care să lipești personajele preferate.

Când ai terminat, fotografiază sau scanează-ți lucrarea și fă-o publică, încărcând-o pe microsite-ul postului tv.

Pe lângă ocazia unică de a da viață într-o maniera proprie personajelor din acest serial animat, miza jocului constă într-un mobilier Peppa pentru camera micului artist, compus dintr-un pat, o cutie pentru jucării, un raft cu sertare și încă unul pentru cărți și alte zeci de premii surpriză. Marele câștigător va primi ca bonus propria creație, transformată într-un puzzle.

Câştigătoare a premiilor BAFTA, această serie animată prezintă povestea amuzantă a unei purcelușe drăgălaşă dar uneori cam obraznică.  Ea are cinci anişori și locuieşte împreună cu fratele său, George, cu mămica porcuşor şi tăticul porcuşor. Îi place să se joace, să fie cochetă, să petreacă mult timp în aer liber şi să se zbenguie în băltoacele pline cu noroi. Ea adoră să petreacă timpul împreună cu prietena sa cea mai bună, oiţa Suzy, să meargă în vizită la bunicii săi şi să aibe grijă de George.

Aventurile ei au întotdeauna un final fericit şi ne aduc mereu zâmbetul pe buze!

Emisiunea a devenit un brand de încredere și îi asigură pe păriți de conținutul său calitativ, prin care sunt promovate valorile familiale.

Urmărește-o zilnic în luna martie pe purcelușa Peppa, de la ora 18:50 sau 19:00, respectiv toată luna aprilie, zilnic de la ora 18:50.

Despre Minimax:

Cu o experiență vastă în domeniu, Minimax este primul canal de televiziune non-violent din Europa Centrală și de Est, cu tematică pentru copii, difuzat în 11 țări. Postul TV oferă o gamă variată de programe educative pentru cei mici şi titluri de succes pe plan internaţional care îi ajută pe copii să fie deschişi şi activi: Angelina Balerina, Cartea Junglei, Chuggington, o nouă serie Barbie și multe altele.

Minimax sprijină acţiunile de dezvoltare şi educare a copiilor, fiind de-a lungul timpului implicat în numeroase acţiuni sociale. Minimax a intrat pe piaţa din România în iunie 2001, iar în iulie 2007 canalul a fost achiziţionat de Chello Central Europe, parte a Chellomedia Group.

Minimax – Divertisment ca în poveşti!

www.minimaxro.tv

Despre Chello Central Europe:

Chello Central Europe este principalul furnizor de conţinut din Europa Centrală.

Portofoliul curent de televiziuni din România include printre altele: Minimax, Sport1, SportM, TV Paprika, Fine Living Network, Zone Reality, JimJam, Extreme Sports Channel, Romantica, Outdoor Channel şi Food Network. Compania are, de asemenea, un joint-venture cu MGM Channel.

În afară de televiziunile tematice, Chello Central Europe operează şi AT Media, agenţia de vânzare de publicitate numărul unu în Polonia, cât şi Mojo Productions, un studio de producţie full service pentru televiziunile locale şi internaţionale din regiune.

www.chellocentraleurope.com

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top