Golin a fost selectată agenția de PR locală a Raben Group, unul dintre cei mai mari operatori de transporturi și logistică din Europa, după câștigarea unui pitch organizat de companie. Astfel, începând cu 2018, Golin coordonează comunicarea corporate și social media a subsidiarei Raben Logistics România.

„Raben a înregistrat o creștere constantă de când a intrat pe piața din România în 2016, iar acum dorim să ne mărim vizibilitatea în ceea ce privește prezența noastră locală puternică și serviciile de înaltă calitate pe care le oferim clienților. De aceea am căutat la nivel local un partener de PR, iar Golin ne-a convins că are expertiza, echipa, gândirea strategică și ideile relevante pentru a ne ajuta să ne evidențiem ca partener de încredere în transporturi și logistică, precum și ca angajator dezirabil în această piață”, spune Valentin Storoj, Managing Director, Raben Logistics România.

 „România are o industrie de logistică și transporturi competitivă, cu mult potențial, dar și provocări în egală măsură. În acest context, o comunicare strategică și deschisă poate fi un factor de succes important, sprijinind compania să se remarce pe piață și susținându-i obiectivele de business. Suntem bucuroși pentru această oportunitate de a ne pune în aplicare expertiza extinsă în comunicare corporate și social media pentru Raben și așteptăm cu încredere să generăm împreună o comunicare cu rezultate relevante și de impact”, adaugă Irina Roncea, Deputy Managing Director, Golin.

Raben Group are o experiență semnificativă de peste 85 de ani în transporturi și logistică, operând în acest moment sucursale în 12 state europene. În România, compania este prezentă din 2016, livrând servicii de calitate concentrate pe transport în regim de grupaj, domestic și internațional. Raben Logistics România operează în total 5.400 de metri pătrați în patru locații: București, Sibiu, Cluj și Arad.

Echipa Golin pentru Raben Logistics este formată din Andrada Busuioc (Executive Director, Corporate Division), Oana Cojocaru (Senior Media Manager), Alexandra Popa (Senior Media Associate), Roxana Ionescu (Senior Digital Manager), Florina Ciuchiță (Digital Associate).

Despre Raben Group

Raben Group este un operator de logistică ce oferă servicii pentru companii de dimensiuni mici, medii și mari. Cu 85 de ani de experiență și recunoaștere în industrie, compania construiește și menține relații de lungă durată cu clienții ei, urmând motto-ul „Partenerul tău în logistică”.

Raben Group oferă servicii de logistică extinse – contract logistics, transport domestic și internațional, Fresh Logistics, FTL & intermodal, transport maritim și aerian. Grupul are 12 sucursale în 12 țări din Europa, totalizând 9.500 de angajați și o capacitate de depozitare de aprox. 1.150.000 m2. Compania operează într-o manieră responsabilă din punct de vedere social, concentrându-se pe educație, siguranță și ecologie. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați www.raben-group.com.  

 Despre Golin România

Golin, The Relevance Agency, este azi o echipă de +40 profesioniști, care #goallin în fiecare zi pentru clienții săi.

Golin este singura agenție de PR din România care a câștigat, pentru al patrulea an consecutiv, titlul de Agenția #1 în topul realizat de Biz & Unlock. Tot în 2017, Golin a devenit prima agenție din România care a obținut Grand Prix și titlul de Rețeaua Anului la festivalul internațional de creativitate Golden Hammer, câștigând și marele premiu al festivalului IAB MIXX Awards.

De asemenea, Golin este singura agenție din România care a câștigat, în același an, locul 1 în cele mai importante competiții ale industriei locale: Agenția Anului la Romanian PR Award 2014,  Agenția #1 în topul Biz PR Awards 2014 și #1 în preferințele bloggerilor români. Este multiplu premiată şi finalistă la festivaluri locale şi internaţionale precum ADC*RO, Cristal Festival, CSR Awards, European Excellence Awards, IPRA Awards, Romanian PR Award, Sabre Awards, Webstock, Internetics, IAB MIXX Awards.

Golin România este afiliată la una dintre cele mai valoroase reţele internaţionale de PR, Golin Worldwide. Acesta este primul birou din Europa Centrală şi de Est al companiei americane care deţine în total peste 50 de agenții în America, EMEA si APAC.

În România, Golin este membră a grupului Lowe, din care mai fac parte MullenLowe (advertising), Initiative (media), Profero (digital), Medic One (comunicare în domeniul medical și farmaceutic) și BPN (media).