Radio România Cultural la Astra Film Festival

Acasa/arta / cultura / entertainment, COMUNICATE DE PRESA, social/Radio România Cultural la Astra Film Festival

Radio România Cultural la Astra Film Festival Foto AFF 2012Radio România Cultural este şi toamna aceasta în miezul evenimentelor culturale!

În perioada 14-18 octombrie, emisiunile Dimineaţa Crossover şi Vorba de cultură se mută din studiourile din capitală, în studiourile din fosta capitală culturală europeană-Sibiu, unde are loc ediţia cu numărul 20, aniversară, a Festivalului de Film Astra.

Personalităţi ale lumii cinematografice naţionale şi mondiale, critici de film, cinefili se vor întâlni cu acest prilej, moment propice pentru a fi invitaţi la microfonul Radio România Cultural şi astfel a aduce în casele ascultătorilor din toată ţara atmosfera acestui important festival.

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

La Dimineaţa Crossover, de la ora 9.00, Maria Balabaş ne aduce informaţii proaspete, abia culese din sălile festivalului, din culise sau de pe holuri, în reportaje, interviuri, vox-pop-uri.

De la ora 12.00 însă, la Vorba de Cultură, Ema Stere stă un ceas la taifas, pe îndelete, cu invitaţi speciali din ţară şi străinătate, personalităţi ale lumii cinematografice care îşi prezintă realizările, vin cu gânduri, idei sau fac o analiză mai aprofundată a fenomenului.

Astra Film Festival este unul dintre cele mai notabile festivaluri de film documentar din Europa, care în ultimele două decenii a promovat constant filmul românesc de non-ficţiune pe plan internațional. Radio România Cultural este partener de tradiţie al festivalului.

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!

Go to Top