Radio România Cultural la BUCHAREST MUSIC FILM FESTIVAL!

În calitate de partener tradiţional al BUCHAREST MUSIC FILM FESTIVAL, vă aşteptăm, în perioada 20-29 iunie 2014, în Piaţa George Enescu, să ne vedem şi să ne ascultăm de această dată… reciproc! Dar şi cu concursuri şi premii atractive!

Ascultătorii care vor descărca gratuit aplicația mobilă Radio România Cultural, pot câștiga un week-end pentru două persoane la Râșnov.

Aceştia trebuie să vină din Piața Bucharest Music Film Festival, să arate aplicaţia mobilă a Radio România Cultural, descărcată pe telefonul mobil sau pe tabletă, și se vor înscrie automat în cursa pentru două week-enduri pentru două persoane la Râșnov.

Publicul din țară poate participa la concurs trimitandu-ne o fotografie cu aplicația mobilă descărcată pe device-ul personal, într-un mesaj pe pagina oficială de Facebook a Radio România Cultural.

Aplicaţia mobilă RRC poate fi descărcată gratuit din appstore şi googleplay.

Cele două week-enduri care vor fi castigate prin tragere la sorți sunt oferite de Pensiunea REM’S (www.pensiunearemsrasnov.ro), situată în pitoreasca zonă montană a Râșnovului.

Câstigatorii vor fi anunţaţi în emisiunea Espresso (7.20-10.00) de luni, 30 iunie, pe frecvenţele Radio România Cultural din toată ţara şi pe www.radioromaniacultural.ro.

De la standul nostru de la BMFF vor pleca aproximativ 20 de cărţi călătoare, amintindu-vă astfel de proiectul Bookcrossing, adus în România de Radio România Cultural, cu prilejul Târgului Gaudeamus 2010. Cititorii Bookcrossing sunt invitaţi să comenteze pe site, atunci când găsesc sau lansează o carte şi să ne spună părerile lor despre proiect. Oricine poate lansa o carte Bookcrossing – pentru aceasta e suficient să alegeţi o carte care vă place, să obţineţi un cod unic BCID de pe bookcrossing.com şi să o înregistraţi pe bookcrossingrrc.radiocultura.ro, completând meniul de la secţiunea „lansează o carte”. De asemenea, sunteţi invitaţi să propuneţi propriile zone de tranzit (crossing zones), completând formularul „deschide o zonă de tranzit”. Comentariile cititorilor Bookcrossing ne vor ajuta să reconstituim poveştile cărţilor care se plimbă prin Bucureşti; aceste poveşti vor fi spuse în emisiunile Radio România Cultural – când găsiţi o carte în oraş, puteţi deveni invitatul uneia dintre emisiunile noastre!