window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Raiffeisen Bank incurajeaza economisirea pe termen lung

  • aaa_Advertising4U.ro-Platforma _de_Promovare_ONLINE

Raiffeisen Bank incurajeaza economisirea pe termen lung, adaugand o noua caracteristica depozitelor la termen lung de 18, 24 si 36 de luni. In cazul lichidarii anticipate a unui astfel de depozit, clientul este recompensat cu o dobanda proportionala cu perioada de la constituire pana la lichidare.

Astfel, in cazul unui depozit la termen de 36 luni, daca lichidarea are loc intre 12 si 24 luni de la constituire, clientul primeste rata de dobanda a unui depozit la 12 luni. Daca lichidarea are loc dupa 24 luni, clientul primeste rata de dobanda a unui depozit la 24 luni. In aceste conditii, chiar daca depozitul este lichidat inainte de scadenta, clientul primeste cea mai mare parte a dobanzii acumulate.

In noiembrie 2012, Raiffeisen Bank a introdus in oferta de economisire pentru persoane fizice depozitele cu termene de constituire de 18, 24 sau 36 luni, atat in lei, cat si in euro. Economisind pe termen lung, clientii beneficiaza de rate de dobanda fixe, superioare depozitelor pe termene mai scurte, in conditiile unei piete in care ratele de dobanda pentru produsele de economisire au fost intr-o continua scadere.

Dobanzile la depozite atat pentru personae fizice cat si pentru personae juridice, valabile in prezent, le gasiti accesand link http://www.raiffeisen.ro/dobanzi-depozite

Prin noua functionalitate a acestor depozite, Raiffeisen Bank reconfirma dorinta de a dezvolta parteneriate pe termen lung cu clientii sai. Un client care pana acum obisnuia sa economiseasca la termen de 12 luni, acum are posibilitatea sa aleaga termene mai lungi fara teama ca va pierde integral dobanda acumulata in cazul in care va avea nevoie sa lichideze anticipat depozitul”, a declarat Catalin Munteanu, Director Executiv Aria Clienti Persoane Fizice.

Raiffeisen Bank deserveste aproximativ 2 milioane de clienti persoane fizice, 100.000 IMM-uri si 7.700 de companii. La finalul anului 2014, reteaua Raiffeisen Bank numara 527 de unitati, peste 1.100 de ATM-uri si aproximativ 13.000 de EPOS-uri.

2015-05-15T13:16:40+03:0015 mai 2015|Categories: COMUNICATE DE PRESA, social|Tags: |

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top