window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

raku anunţă lansarea unui nou album: “O să-ţi placă“

  • raku o sa ti placa

raku o sa ti placaSâmbată, 24 noiembrie, Bucureşti – Chaos Venue , Str. Turturelelor nr.11 (fostul Why Not/Jukebox), are loc lansarea noului material discografic semnat raku.

Alaturi de el ii vom vedea pe Anda Dimitriu, pacha man si Style Da Kid,  invitati ce au contribuit la producerea acestui material impreuna cu  Slyder, Motzu, Shift, badsector,  Christu, intreaga echipa Chill Brothers şi mulți alții.

Noul album, intitulat “O să-ţi placă “ este, după cum precizează însuşi artistul, “un material în care se luptă calitatea cu cantitatea“.

Pentru a rămâne la curent cu detaliile despre noul album şi evenimentul de lansare ,accesați paginile:
http://www.facebook.com/raku.oficial
http://www.youtube.com/user/rakuCBR
http://www.raku.ro

raku a început să asculte hip hop în 1993, iar un an mai târziu, a început să se antreneze pentru a performa ca MC. Prima apariție live a lui raku a avut loc în 1995. Prima apariție discografică se intâmpla în anul 1997, pe piesa “Mai mulți bani mai multe probleme”, inclusă în compilația Marpha Hip Hop 2. Prima trupă în care a activat şi a început să se gândescă serios la muzică se numea Utopik (în componența raku şi Drops). A făcut parte din formația Morometzii alături de care a lansat trei albume iar mai târziu din formația Zale, cu care a lansat “Chei Verbale” şi “Respect”.

Până acum, artistul a lansat cinci materiale solo: “In mediu vitreg” (2002), “rezistența” (2009), “emite semnale” (2011), ” în altă frecvență” (2011), “Fuzionare (remix collabos)” (2012).

raku e născut în zodia racului (de unde şi numele de scenă pe care şi l-a ales).

Istoricul albumelor şi proiectelor la care a participat raku: www.raku.ro/istoric

Biletele sunt disponibile la presale la prețul de 15 ron sau în ziua de concert la intrare la prețul de 20 Ron.
Deasemenea, va exista un nr de 50 bilete VIP la prețul de 45 Ron ce vor include accesul la concert, ultimul material discografic precum şi afişe in serie limitată cu autograful artistului.
Pentru rezervări şi informații, acreditari, interviuri, articole presă :
marketing@rockevents.ro sau 0732 991 711/0726 793 179

2012-11-12T12:56:20+02:0012 noiembrie 2012|Categories: COMUNICATE DE PRESA, monden / lifestyle|Tags: , , , |

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top