Raportul de activitate al primarului interimar Astrid Fodor pentru anul 2015

  • Raportul de activitate al primarului interimar Astrid Fodor pentru anul 2015

Raportul de activitate al primarului interimar Astrid Fodor pentru anul 2015

Primarul interimar Astrid Fodor a făcut public raportul său de activitate pentru anul 2015, în conformitate cu prevederile Legii administrației publice locale nr. 215/2001:

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

Raportul este un scurt bilanţ al unui an întreg de proiecte şi muncă împreună cu echipa din Primărie şi serviciile publice și alături de colegii din Consiliul Local.

Domeniul sănătăţii, al educaţiei, al asistenţei sociale şi al siguranţei publice, dar şi cultura, sportul şi agrementul au fost deopotrivă prioritare pentru noi. Investiţiile în clădirile unităţilor de învăţământ au continuat şi în anul 2015. De asemenea, Spitalul de Pediatrie are de anul trecut un centru de cercetare şi telemedicină, dar şi dotări de ultimă generaţie. Am continuat să modernizăm străzi, un nou pod peste Cibin a fost dat în folosinţă precum şi un viaduct care asigură accesul spre o zonă cu potenţial de dezvoltare.

De aceea afirm că anul 2015 a fost un pas înainte pentru Sibiu, unul care pune bazele şi pentru proiectele viitorilor ani.” (Astrid Fodor, primarul interimar al Sibiului)

Pentru a consulta textul raportului, vă rugăm accesați: http://www.sibiu.ro/images/uploads/Raportul_de_activitate_al_viceprimarului_2015.pdf

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!

Go to Top