window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Ravisant lanseaza colectia pentru mirese I Do

Bucuresti In intampinarea sezonului nuntilor, magazinul online de bijuterii din argint si cristale swarovski, Ravisant.ro lanseaza o noua colectie dedicata exclusiv mireselor.

Orice mireasa isi doreste sa fie impecabila in ziua nuntii, iar bijuteriile sunt un element important in crearea imaginii perfecte a acesteia. Ele trebuie alese in asa fel incat sa se potriveasca perfect rochiei de mireasa si sa reflecte personalitatea celei care le poarta.

Colectia 2010 de bijuterii destinate mireselor se remarca prin aerul elegant, aristocratic, si prin design-ul divers, potrivit fiecarei fizionomii si cuprinde atat game accesibile cat si game de lux de coliere, cercei si bratari din perle si cristale swarovski.

Printre modelele cele mai populare se afla nelipsitele seturi de perle albe care dau o nota de eleganta, finete si puritate si se potrivesc cel mai bine la o rochie de mireasa clasica sau sofisticata.
De asemenea, colectia de mirese Ravisant cuprinde si diverse game de bijuterii din cristale swarovski, de la simple pandante de cristal, pina la seturi incantatoare in stil printesa.

Bijuteriile din colectia I do sunt unicate sau manufacturate in serii mici, majoritatea putand fi personalizate de client alegand variatii de materiale, dimensiuni sau culori care fac posibila crearea unei noi bijuterii foarte aproape de cea initiala, dar care ne fac sa ne simtim speciali si unici.

Despre Ravisant:
Ravisant.ro se adreseaza in primul rand femeii moderne, active, care nu are timp sa alerge prin magazine pentru a gasi bijuteria potrivita, dar care va avea mereu grija sa aiba accesorii originale si adaptate la stilul tinutelor sale si ofera oricui posibilitatea de a-si alege bijuteria potrivita punand la dispozitia clientilor sai diverse modele de bijuterii (cercei, coliere si bratari) realizate din cristale si perle Swarovski si argint.

Otilia Lazar
Marketing Manager
office@ravisant.ro
http://www.ravisant.ro

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top