Razvan Mazilu – Spectacol de dans contemporan in beneficiul HOSPICE

Acasa/arta / cultura / entertainment, COMUNICATE DE PRESA, fundatii / asociatii / ONG-uri, social/Razvan Mazilu – Spectacol de dans contemporan in beneficiul HOSPICE

Șaraiman - cu Răzvan Mazilu și Dan BadeaCând ai văzut ultima oară un spectacol de dans contemporan? Când ai fost la stand-up comedy? Și de cât timp nu ai mai auzit ascultat muzică lăutărească autentică? „Șaraiman“ ți le oferă pe toate la un loc, într-un show live, pe care nu îl vei uita prea curând. Spectacolul este pus în scenă de Răzvan Mazilu, care este și coregraful show-ului, pe muzica Romicăi Puceanu, cu participarea lui Dan Badea (stand-up comedy).

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

 „Şaraiman” a apărut dintr-o senzaţie personală, resimţită ca un gând rece, pe care ai vrea să îl alungi repede, şi anume aceea a ratării unor evenimente din viaţa mea, a noastră, a celor care am ales să trăim în România“, este mărturia lui Răzvan Mazilu în legătură cu ce l-a determinat să creeze acest concept inedit.

Spectacolul este organizat la Centrul Cultural Reduta din Brașov, în 29 septembrie, de HOSPICE Casa Speranței. Intrarea la spectacol se face contra sumei de 50 de lei, iar biletele pot fi cumpărate de la Libris (Str. Mureșenilor nr. 14) și de la Centrul Cultural Reduta (Str. Apollonia Hirscher nr. 8) .

Fondurile obținute din vânzarea biletelor vor fi folosite pentru susținerea activității derulate de HOSPICE în beneficiul copiilor și adulților diagnosticați cu boli incurabile.

Vă așteptăm cu drag!

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!

Go to Top