RCS & RDS a lansat aplicatia Digi Storage SIM Backup care ofera utilizatorilor serviciului Digi Storage posibilitatea de a-si salva in contul personal Digi Storage, numerele de telefon si mesajele din telefonul mobil, precum si avantajul de a importa ulterior datele in dispozitivul mobil. Aplicatia este disponibila pentru dispozitive mobile cu sistem de operare Android si poate fi descarcata gratuit din magazinul Google Play. 
 
Mai mult, utilizatorii Digi Storage beneficiaza de o interfata web noua si vine in intampinarea nevoilor clientilor sai cu un design modern, dar si cu functii noi, usor de accesat si utilizat. 
 
Astfel, simbolurile vizuale sunt acum diferite pentru fiecare tip de fisier, pentru a fi mai usor de identificat si accesat de catre utilizatorii serviciului. Prin implementarea „Recycle Bin” in interfata Digi Storage, clientii pot vizualiza mai usor fisierele sterse si, in acelasi timp, le pot recupera mai rapid decat o faceau pana acum.
Totodata, galeria de imagini a fost imbunatatita astfel incat utilizatorii sa realizeze mai usor operatiuni de partajare, stergere sau descarcare a fisierelor, aceasta operatiune putand fi facuta acum, direct din imaginea vizualizata pe tot ecranul.
Digi Storage reprezinta punctul unic de stocare a fisierelor (poze, filme, prezentari etc) care poate fi accesat de catre clientii companiei RCS & RDS, persoane fizice, intr-un mod extrem de simplu si de rapid, din orice loc in care exista o conexiune la internet fix sau mobil, de pe orice dispozitiv – PC cu sistem de operare Windows, Linux, Mac OS X sau dispozitive mobile – Android, iOS (in curand si Windows Phone). Aplicatiile dezvoltate pentru clientii companiei sincronizeaza automat datele utilizatorilor pe toate dispozitivele utilizate. Mai mult, prin integrarea cu conturile de Google Drive, One Drive si Dropbox, Digi Storage este o adevarata platforma de administrare a tuturor fisierelor utilizatorilor, indiferent de locatia fizica unde sunt stocate.
Clientii Digi Net Fiberlink 500 si 1000 beneficiaza gratuit de spatiu de stocare de 20 GB. Pentru un tarif lunar de 3 RON (TVA inclus), clientii pot opta pentru un spatiu de stocare de 50 GB, pentru 100 GB costul se ridica la 6 RON (TVA inclus) si pentru 150 GB pot contracta serviciul contra sumei de 9 RON (TVA inclus). Clientii pot solicita extinderi de spatiu de stocare pana la 300 GB. 
 
Pentru a se putea inregistra ca utilizatori Digi Storage, clientii RCS & RDS pot obtine datele de acces din contul de client. Interfata web Digi Storage reprezinta punctul de acces in contul de stocare de unde clientii pot descarca aplicatia Digi Storage pentru PC. Pentru dispozitivele mobile cu sistem de operare Android si iOS, aplicatia se poate descarca gratuit din magazinele Google si Apple. 
 
Mai multe detalii despre Digi Storage se gasesc pe site-ul Digi Storage. 
 
RCS & RDS este unul dintre cei mai importanti operatori de telecomunicatii din regiune, furnizand servicii in Romania, Ungaria, Cehia, Spania si Italia. Compania este lider pe piata din Romania in furnizarea serviciilor de internet si de televiziune prin cablu si satelit, dar si unul dintre furnizorii principali  de servicii de telefonie fixa si mobila, internet mobil precum si alte servicii  de continut. Compania detine singura televiziune de stiri in format full HD, Digi24 HD, cu 8 statii locale, 3 canale de sport, Digi Sport 1, 2 si 3, care difuzeaza cele mai importante competitii sportive din Romania si din lume, un canal de filme Pay-TV, Digi Film, 3 programe de documentare, Digi World, Digi Life si Digi Animal World.